Zanima me je li netko kupio neki novi mob preko oglasnika zbog garancije, ta garancija na papiru da li to vrijedi kod osobe od koje sam kupio ili s tim idem u dućan? ako netko zna hvala! neznam da li sam pogodio gdje trebam stavit ovu temu.
Printable View
Zanima me je li netko kupio neki novi mob preko oglasnika zbog garancije, ta garancija na papiru da li to vrijedi kod osobe od koje sam kupio ili s tim idem u dućan? ako netko zna hvala! neznam da li sam pogodio gdje trebam stavit ovu temu.
To ti sve ovisi... Možeš u oglasniku naći ljude koji prodaju mob sa garancijom ovlaštenog srevisa (recimo kao Mobis za Nokije) a isto tako možeš naći i mobitele sa garancijom koja vrijedi u nekom privatnom servisu... Tako da kad kupuješ mob treba i na to pripaziti... ali u 99% slučajeva, ako piše da je mob nov,neraspakiran itd vjerojatno je garnacija onda od nekog privatnog servisa...
Ja sam zadnja 2 mobitela kupio preko oglasnika i nisam imao nikakvih problema sa njima, radili su najnormalnije... :rolleyes: :spin:
ja sam evo baš jucher kupila mob tako preko oglasnika.. nov, upakiran sve super sve za pet.. i imam garanciju koja vrijedi u privatnom servisu, lik mi je to fino zaštambiljao, potpisao, napisao datum itd.. vjerujem da ti je svejedno gdje, glavno da imaš garanciju pa si opet na neki način (o)siguran..
...meni je lik kada sam kupovao mob, samo mi je neš napisao na kutiju.. broja moba i datum, i mislim neku adresu... i rekao kada idem na servis da moram nositi kutiju... al nisam još imao nikakvih problema sa mobom...