jel se moze nekako povezati na drugi mobitel i uzet mu multimediju?recimo prek ojava prograama....k750 se ima
Printable View
jel se moze nekako povezati na drugi mobitel i uzet mu multimediju?recimo prek ojava prograama....k750 se ima
mogu ja sa svojim iPAQom ;D vrlo zgodna opcija :thumbup: blututom otimaš kaj ti treba , a ak si na nokijinom smartfonu ostaviš mu kakav viruščić;D
ha ha ha a za nas serijsk korisnike nista ha
dajte mora nesta biti
a JAVA program "bloover"
k700 ima tu opciju k750i nema ono kad ideš tražiti novi uređaj pa kad ga nađe samo na pregled se ode!
BT scaner, bloover ( samo na odredene pokrada ) bloover 2 ( takoder ), imas mobil luck ( za slanje poruka a bez da ovaj skuzi koje ) .... nisam niti ja uspio naci nesto sto 100% krade...
Da k700i ima, jedan tip je tak ušao u moj mobtel i vidio sve, ono kaj mu se sviđalo samo je sejvo k sebi, i sad mi je glupo kak to voi noviji modeli nemaju!
nego to je maknuto sa novih modela jer su se žalili mnogi korisnici na to pa su SE maknuli to!
zna li itko gdje se može skinuti taj prog točno i jel to sigurno za mobitel, e da još nešto, jel postoji neki popis u koje sve mobitele moš upast. malo se hoću sprdat s frendovima.
to je java??? ili???
evo programa, stmblues, moze se uci u mob i sejvat si fileove koje hoces
samo sto se treba cekat 30 sekundi da se udje u mob, ali kad udjes nema vise cekanja
postoji vam program koji se zove super bluetooth pa preko bluetootha ulazite u mobove