-
s55 tri pitanja
Molio bih vas za odgovor na sljedeca 3 pitanja
1. Da li na s55 mogu na displayu da se pojave animacije kao sto to moze kod Samsunga. ako mogu onda kako jer ja mogu animacije da vidim jedino kao mms ili picture ali ne ida ih postavim kao walpaper a da budu pokretne.
2. downloadovao sam v_kley sa siemens-java sitea zasto sluzi i kako da ga upotrijebim
3. takodje sam downloadovao s55 flash patches zasto sluze i kako da ih primjenim
Unaprijed zahvalan
-
na prvo pitanj neznam odgovor, jer nisam imao prilike raditi s njim..
A što se tiče 2 i 3 pitanja, da ne duljim, odi na http://tau6.cjb.net i tamo češ naći objašnjenje kako koristiti V_Klay i kako ubacivati patcheve. Istina, opisano je za SL45i, ali postupak je isti samo pod phone model odabereš S55 i verzija softa za S55 mora biti v.20 da bi moga ubacivati patcheve...
-
-
...koliko ja znam,na mojoj se M55-ici mogu postavljati animacije na display,te su naravno pokretne...pa bi zato i S55 to trebao imati,tj. podržavat...
-
ja sam pokusao da postavim ali svaki put dobijem samo pocetnu sliku i tu stane
-
imao sam dosta dugo s55... mislim da bi se trebalo moci, ne sjecam se... no sigurno vec postoji neki patch za to, ako ne, onda ce ga netko ubrzo napraviti ukoliko ne moze! a najbolje ti je staviti zadnju verziju softwarea u njega, pa mozda to rijesi stvar! ;)
-
stavio sam zadnju verziju ali ne pomaze