Ovak zanimale bi me preporuke laptopa, dobivam laptop, u vrijednosti 7000 kuna, sto znaci da bez pdv-a ispadne do 7000 kn, jer ga kupujem prek firme...pa bi molio neke preporuke!
Printable View
Ovak zanimale bi me preporuke laptopa, dobivam laptop, u vrijednosti 7000 kuna, sto znaci da bez pdv-a ispadne do 7000 kn, jer ga kupujem prek firme...pa bi molio neke preporuke!
izmedu ova dva ili imate bolje sugestije
Notebook HP NX6325 (EY520ES), AMD Turion TL-5600 (1.8Ghz), TFT 15" XGA, 512 MB, DVD+RW dual, HDD 80 GB, ATI Radeon Xpress 1150, bežična mreža, FreeDos
Notebook HP NX6310 (EY504ES), Intel Single Core T1350 (1.66GHz), TFT 15", 512 MB, DVDRW, HDD 60 GB, bluetooth, bežična mreža, FreeDos
Mislim da možeš dobiti puno bolje za tu lovu...
to je nekih 8500 sa PDV-om...dobar laptop se dobije
Pitaj jednog kolegu forumaša kako je zadovoljan sa acerom 5671a wlmi
HP nx6325 EY577ES
6780kn, moguca otplata u 12 rata 0kn kamata
www.ve-mil.hr
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=50601
Makar i IBM Lenovo i Toshibu treba ukljuciti... Fujitsu-Siemens mi se svidja zbog ekrana kod nekih modela...
a compaq tj.hp sa amdovim procima?! ja mislim da mi je bolje uzet laptop sa amd procom nego sa intelom?!
jeftiniji je, ali Intel je u globalu bolji po potrošnji i performansama
Uglavnom gledaj si da ti laptop gore ima neku grafičku koja nešto vrijedi. Izbjegavati Intelove grafičke
Tipa x700, x600 i jače.
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=23019
recimo ovo, sada je na akciji u hgspotu, formatiraš disk i staviš xp pro i wola.
Super lap za te novce, još do 6k kn ubacit 512 rama i to je to :D
Laptop sa AMD Sempron 3200+ ma daj bjezi od toga.Pa bolje je uzeti laptop baziran na Celeronu nego ovo.
Izgleda da netko nema pojma :wstupid:= Citat =:
Izvorno postao RAUL
msi 655... uglavnom, ima 1gb memorije, x1600 grafu sa 256mb, proc je turion 2.0 ghz i sve ostalo shto dolazi sa novijim laptopom...
koshta 7500 sa PDVom u konikomu (city centar u jankomiru), shto je oko 5800kn be PDVa...
to je Turion MK-36? vjerujem da jest, po toj cijeni...
da ne otvaram novu temu:
Planiram uzeti notebook, naletio sam na ovo:
FSC AMILO A1650G
rabljeni sa 1GB rama, za 4200kn. Dal je u redu uloženo/dobiveno?
a ja ne bi uzimao laptop bez garancije....
nisi napomenuo taj detalj...
za 4500 do 5000 se dobije isti taki novi sa garancijom... ali 512 mb rama...= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
pa je to svakako bolje... naravno ako ovaj ore nema garanciju..
moram čovjeka sutra nazvati i pitat stanje/starost/baterija/garancija.....
ak je u dobrom stanju, uzimam:)
evo ovako... još ću ti nešta reći... izgleda da ti je lik koji prodaje laptop dao onaj link iz micronisa... sad sam malo pogledao okolo i shvatio da taj isti laptop košta oko 4600 kuna...= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
jer za 6400 mozes dobiti ovo:
http://ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=555...26876845213574
isto Fujitsu Siemens
ali ima mnooooooogo bolji procesor ( dual core amd )
ima bolju graficku X1100 sto je odma i podrska za vistu te i HDTV
ima veci i brzi HDD
te koristi DDR2 memoriju koja je isplativija...
osim toga, jamčim ti da je autonomija na novijim Dual core procesorima dulja nego na amd sempronu...
a ono što piše 3 H je laž... max 2 H u extremno niskoj potrošnji... ( smanjeno osvjetljenje , rad u wordu bez procesorskog opterećenja
edit... zaključujem da netko od tebe želi napravit majmuna pa ti uvaliti totalno neisplativi laptop...
ponudi mu 3700 max... ako je u super stanju... 3700 da se cjenkate... al nikako ne 4200...
novi vrijedi 4500... max u trgovini... jer kazem za 6500 se prodaju piletine...
Normalno da bude cjenkanja:) (to je sa newsgrupe). Znam da se za malo više para može dobiti bolja pila, al i ovih 4200 je dosta, skoro previše za mene.
ugl. Lik nudi i Acer Aspire 1642 WLMi za 3400kn
(PENTIUM M740(1,73 GHz, 15.4", 60 GB, 512MB, NTEL MOBILE 915 EX. 128 MB, DVD RW, 802.11b/g..itd..)
dvoumim se između ta dva, pa gledam da se ne zahebem jer ne mislim kupovati nešto jače u bližoj budučnosti:-/
Definitivno ti preporučam Pentium M procesor... jači je od onog semprona, a manje zagrijavanje, dulja autonomija...
grafička kartica jeste slabija... ipak ATI X200 makar je to intergrirana ima bolje perfomanse od I915... ali moras shvatit da nijedan od ta dva nije za igranje... stoga ako ces radit na kompu samo bez igranja onda definitvno uzmi acera... kvaliteta acer i fujitsu su tu negdje, iako glas bi dao aceru... firma je u usponu dok siemens bilježi jaki pad i kritično novčano stanje u svim odjelima tetvrtke, te se prodaje drugima da bi uopće opstao...
osim toga, još kad se uzme u obzir da je ovaj prvi za 512 Mb manje memorije, ali ujedno 800 kn jeftiniji, odma se vidi da je bolji izbor
da, fakat, bolje onda lupit još 512...ak bu uopče trebalo..
lap mi treba za teren, pošto sam iduča 2mj u Osijeku da ne popizdim od igranja bele u nedogled;D. Znači mjuza, filmovi, surfanje, eventualne igre(niš fensi)
ta intelova grafa - s čim bi se mogla usporediti od "stolnih" kartica
sa nekom Geforce 2 MX karticom...= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
najnovije intel 950 graficke se mogu usporedit sa Geforce 4 MX karticama
dok ti je X200 u usporedbi sa titanium Ti4200 geforce 4
nije.... nego je mt37... a mozhesh li mi rechi koje su razlike izmedju tih MK i MT, i koju ulogu imaju brojevi... :comp:= Citat =:
Izvorno postao Inovator
MT-37 je identičan ML-37 znači takt 2,0 GHz 1 MB L2 cache-a. Ti brojevi su oznake modela iz Turion serije.
sta kazete na ovo????
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...28560724699125
ekran je stvarno loš, a ni grafa nije baš nešto...= Citat =:
Izvorno postao Jericho
traži dalje :)