Ej, ljudi! Na internetu ne mogu dobit slike (ne baš sve), pa želim imat sve slike na netu. Meni je to čudno, prije sam imao sve slike a sada pola nemam i pola imam. Pomozi mi, bit ću vam zahvalan.
Printable View
Ej, ljudi! Na internetu ne mogu dobit slike (ne baš sve), pa želim imat sve slike na netu. Meni je to čudno, prije sam imao sve slike a sada pola nemam i pola imam. Pomozi mi, bit ću vam zahvalan.
ja ne razumijem sto hoces
Ni ja isto.Možda mu se kad ulazi u stranicu slike neće skinut do kraja.Baš na stranici kad piše dole Downloading i sad slike neke.:-/
neće sve do kraja skinut slike pa to želim sve do kraja skinut slike na netu! meni je to glupo kaj ne vidim slike do kraja.... prije je bilo do kraja a sada ne, ne kužim...
Za boga miloga, daj sastavi to pitanje kako spada... Kakve su to rečenice?
i ja sam to danas primjetio.
ovako:
kada udem u neku stranicu koja ima cca 10 slika njih 5 se otvori tj. prikaže a ostale ima samo mali crveni x . :thumbup:
to sam ja želio reć! sorry ak nisam vas dobro objasnio jer sam gluh....:blush:= Citat =:
Izvorno postao Skener
E i zaboravih reći da mi se to događa samo u IE ne i u mozilli i operi !:thumbup: pa zna li tko do čega . to prije nisam primjetio eto tek jučer :-/
ma daj? ja ti nemam mozille ili opere, imam samo IE.
Prva greška... Iskusi FireFox... Preporuka od prijatelja i doktora... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Dejo '86
ok, hvala ti. Pitam te koji link da skinem FireFox, Operu....?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
dragi bože dejo.... kakve su ti to rečenice?!?! :confused:= Citat =:
Izvorno postao Dejo '86
ako si tražio liju, evo ti linkić ;)
Firefox
Oprosti, ali jesi li ti čuo za Google?= Citat =:
Izvorno postao Dejo '86
hehehe... to je i meni palo na pamet reči ali ispala bi harpija ;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
koje rečenice???= Citat =:
Izvorno postao fly::nan
Nemoj radit budale od onih koji ti žele pomoć! Kad idući put napišeš nešto bez glave i repa to će se jednostavno obrisati i brisat će se sve dok napisano ne bude suvislo.= Citat =:
Izvorno postao Dejo '86
koji lik , ja ću puknut :jump: :jump: :jump:
pljunuta Pitija :spin:
generacija "ocu internet"