forumaši ajd pomagajte...... molim vas da mi napisete misljenja za ovu trojku....koji od njih je naj.....
hvala&pozdrav:D
Printable View
forumaši ajd pomagajte...... molim vas da mi napisete misljenja za ovu trojku....koji od njih je naj.....
hvala&pozdrav:D
e700
po funkcijama 6600
po ljepoti sl 55
po ljepoti i kameri e700
kaj trasis od moba
...6600-poslovnjak...SL55-fashion model...E700-nešto treće,možda objedinjuje ova dva,nisam siguran...
e700
6600 bez ikakvog razmisljanja... :)
...->E700
-ne volim preklopnjake,ali eto...i cijena je manja od 6600...a ima bolji ekran i ugrađenu kameru...
Od ta tri, definitivno E700. SL55 ima loš ekran, to je samo jedan ljepotan sa šugavom unutrašnjošču. nokija je poslovni model, ali pretpostavljam da ti, me-ri, nisi baš poslovni korisnik...
e700
6600, konačan odgovor
6600
...to je samo jedan ljepotan sa šugavom unutrašnjošču. nokija je poslovni model, ali pretpostavljam da ti, me-ri, nisi baš poslovni korisnik...
Ma E700 je naj bolji nokia je bolja po funkcijama a siemens je naj ljepsi al mu je ekran sranje
E700 je najkvalitetniji po ekranu i plastici, u to nema sumnje
meni se cini da n6600 ima bolji ekran po svim parametrima od e700! :)
Sl55 ima dobar dizajn, ali po funkcijama se ne može uspoređivat s ovom dvojcom.. mislim da je nokia možda bolji izbor, ako ti nije prevelika. ali i sgh je fora mob. i dizajn mu je po meni lijepši od nokije. Međutim nokija ima najbolje funkcije od te trojce.. e pa sad što je tebi najbitnije?
naveo si tri totalno različita mobitela i to u svim parametrima od cijene,veličine,starosti i funkcionalnosti.zato prvo razmisli što ti od mobitela trebaš,tako ćeš si barem smanjit izbor.
Pa ne bi ja baš rekao da je 6600 poslovni mobitel zbog toga što mu kratko traje baterija. Pravim poslovnim mobitelima baterija traje bar tjedan dana. Recimo N6310, SE P800, P900 itd
a nemaju ni kameru bas poslovnjavci.......
Nokijin je ekran veći no jeli i bolji?
Bolji je. Imao sam E700 i na njemu je super slika, ali na ovom je još bolja. Pogotovo kod gledanja filmova. Slika je savršena= Citat =:
Poslao: Hrc
Nokijin je ekran veći no jeli i bolji?
Mislim da je "savršena" ipak prejaka riječ. Da je ekran 32 bit onda bi bio savršen, ovako je samo dobar :)
Ma dobro ali je najbolje što može biti na mobitelima
najbolji je od ova tri,a što se tiče ostalih hm...= Citat =:
Poslao: cyberphere
Ma dobro ali je najbolje što može biti na mobitelima
Pa koji ima bolji? SX1 ima TFD koji nije ništa bolji od 6600. Možda je malo bolje vidljiv na suncu= Citat =:
Poslao: damgol
najbolji je od ova tri,a što se tiče ostalih hm...