posto nisam nasao ili ne znam koristit search evo da pitam.
sta ej taj monsterpack?
di ga skinut?
u cemu je razlika monsterpacka i flex/flesha?
i sta dobivam /gubim sa monsterpackom?
i kolika je sansa da mi to ne uspije pri inistalaciji
Printable View
posto nisam nasao ili ne znam koristit search evo da pitam.
sta ej taj monsterpack?
di ga skinut?
u cemu je razlika monsterpacka i flex/flesha?
i sta dobivam /gubim sa monsterpackom?
i kolika je sansa da mi to ne uspije pri inistalaciji
evo naso sam da je flash-firmvare
flex su fileovi a monsterpack ej sve to zajedno .
ali sad.. sta da napravim za iz l7vodafone napravaim unbrand-an l7.
zna neko ko je to radio i da mu sad sljaka mob ko zmaj. moze i bez da riga vatru
monster pack je cijeli firmware koji se vrti na mobitelu. sadrži flash, flex, bootloader, language pack i još neke manje bitne stvari.= Citat =:
Izvorno postao nero81
razlika je u tome kada staviš monsterpack, sve mijenjaš u mobitelu, no ako samo staviš flash (ili reflash, isto je), mijenjaš samo verziju flasha, a flex i LP ostaju isti.
Flex ti je zadužen za sve fileove koje imaš u mobitelu. tipa java aplikacija, slike, video, melodije, fileovi za zvuk, fileovi za moddanje samog mobitela (seem edit) i još dosta toga...
Sa monsterpackom (ako stavljaš noviju verziju) dobivaš na brzini, funkcionalnosti, debrand, ali i gubiš garanciju ako prije stavljanja monsterpacka nisi napravio full backup.
To bi otprilike bilo to... :) nadam se da je jasnije!
uglavnom backoop nisam napravio jer sam LIK
a sad sam ubacio neki monsterpack i za sad radi ok.
http://www.modmymoto.com/forums/down...hp?do=cat&id=4
tu sam uzeo jedan monster pack. a najvise me zanimalo koloiko traje postupak jer mi se nije dalo bateriju punit :)
između 6-8 minuta po prosjeku...= Citat =:
Izvorno postao nero81
kratko vrijeme sve bilo ok a sada...
kad udjem u menu koji god smjer da stisnem uvijek mi ide sa lijeva na deso i na zadnja 3 reda mi nece ic. jednostavno nece. i sad ne mogu promjenit skin :( o heben mu
kako mislis nece,koliko redova imas,to ti je do teme,meni se desavalo to isto
ma 12 ikona sam iamo i nisam cak mogao svrljat gore dolje ljevo desno nego samo napred nazad i to samo na prvih 9 ikona. zadnje 3 nisma mogo dokucit a tamo mi bilo settings. srecom pod shortcuts mi bila kratica za skin pa sam promjenio. nakon toga opet vratim na problematican skin i radi ok. mozda je to zato jer mi fleshanje monsterpackom nije uspjelo tj pisalo je fail. i mozda mi zato skinovi nisu bash najbolji. ne znam da li da ponovim flash.
ako ti je ispisalo flasf fail to znaci da ga uopste nisi ni uradio,a to sa ikonama nisi lepo odradio,mora prvo meni da se podesi sa 9 na 12-menu maker program ima ga na forumu,potrazi malo ima o tome na forumu kolko hoces,
flashan je on. a taj monsterpack bi sve sam trebo napravit. probat cu sad josh jednom pa da vidim. javim rezultat
evo probao sam opet fleshat sa istim monsterpackom i opet sve isto. na kraju svega mi izbaci fail. tj kad radi checksum nesto..
probao sam onda sa jednim drugim monsterpackom koji u sebi ima vista skin i opet mi izbacilo fail. jel sam ja uklet ili moj l7 ima alergiju na mene??
probaj da ponovo instaliras p2k na drugi usb,ako ne pomogne pokusaj sa rsd lite 2.7 da uradis mp R4513_G_08.B7.DCR_RB_LP0003,ni meni nije hteo nijedan mp da se primi al kad sam ovo sve uradio sad nemam problema.ispravite me ako gresim
http://img444.imageshack.us/img444/8...iledgq0.th.jpg
ovo mi izbacuje. sa rsd liteom sam flasho i cak probo drugi usb cabel stavit.
ne kabal nego drugi usb ulaz uticnicu