-
P850
posle nekoliko najnovijih telefona uzeo sam ovaj Samsung.Imam dosta iskustva na telefonu i nije los al me interesuje dal ce biti problema sa formatiranjem baterije posto ne slutivsi da ce preko usb puniti ukljucio sam par puta i sad video da puni.Ako neko moze da kaze njegova misljenja hvala unapred.Interesuje me dal neko zna kako da ubacim igrice u mob
-
neces imati problema sa formatiranjem baterije.igrice ces moci prebacivati koliko ja znam samo putem wap-a.
-
e
e jbt samsung bolje da sam ostavio k800i,a ono sa siframa i tim zezalicama
-
i ako neko zna neke wap stranice
-
wap.samsungmobile.com pokusaj ako jos radi.tamo se moglo skidati igrice i melodije.
-
Probao sam sa ovog i jos nekih domacih al sve pise mob nije kompatibilan sad to mi nije jasno kako nije kompatibilan?
-
nije mi jasno kako moze biti nekompatibilan.pa to je model za europsko trziste.
-
ne znam sta je,telefon nije sa mreze nijedne drug mi prodao nov ne verujem da bi zajebao sad ko ce ga znati
-
jel imas pravilno unesene wap postavke i da li se uopce mozes spojiti na wap?
-
najnormalnije pici wap sve ok namesteno,na pretplatu sam znaci nema ogranicenja tako da nije do toga
-
kod skidanja igrica sa wap stranica mora biti podrzan model kojeg imas,a ako nije neces moci skinutu igricu.p850 je rijedak model pa neka te ne cudi sto je tesko pronaci igrice.
-
znam da je redak al da sa ofice sajta ne moze onda nemam reci...
-
evo uspeo sam na sajtu waptrick.com ima nekih igrica pa ...
-
ajde hvala bogu.bilo bi stvarno smijesno da za takav stroj nicega nema na net-u.:thumbup:
-
ovaj stroj kako ti kazes,savetujem da ne kupujete video zapis koji bi trebao da bude extra je 10x losiji nego na e720 koji je izasao mnogo ranije.KodP850 usporeno sve,sve koci a 720 nemam reci koliko je bolji.A ove njos novije modele necu da spominjem