Da li je itko probao koristiti opciju Moji prijatelji na K800? Ja sam probao, al nisam baš imao koristi od tog jer se nisam nikako uspio spojit :-/
Printable View
Da li je itko probao koristiti opciju Moji prijatelji na K800? Ja sam probao, al nisam baš imao koristi od tog jer se nisam nikako uspio spojit :-/
A sta je to ? ak moze pojsasnjenje:)
Hm, to ti mora operater podržavati... (a naši ne podržavaju.. jasno) To je ono za instant messaging... Uglavnom ili mora operater imati podršku za to ili koliko sam negdje vidio postoji mogućnost registracije na neki tamo servis preko kojega onda ideš i spajaš se na (valjda) ove instant messengere tipa msn, icq i sl... Nisam to nikad isprobao jer mi se ne da petljati s time kad ima i drugih načina za IM...= Citat =:
Izvorno postao mbusic
Znao sam da su posrjedi operatori krivi za sve ;D Zar nisu uvijek? ;D
Hvala na informaciji :thumbup:
Ako ikad takvo nešto zaživi kod nas, bit će već zastarjela tehnologija, baš kak je sad disketa.... ;D
Imas tih servisa za My Friends dosta, tipa:
http://www.yamigo.com ili http://www.speago.com
Osobno sam probao ovaj Yamigo na K500i svojevremeno, fora stvar.
Kolko piše tamo ovaj yamingo ne podržava k800 :-/ Al svejedno hvala na linkovima ;)
Podrzava, ako mobitel ima taj My Friends, radit ce. Btw, taj Yamigo je napravljen davno dok jos K800i nije ni postojao, vidis da u listi nema ni K750i, W800i, W810i i svi "noviji" mobiteli, a svi rade bez problema.= Citat =:
Izvorno postao mbusic
Vidim, a reci mi kad si već koristio to, onda i drugi frendovi trebaju bit registrirani na isti taj server, a jel trebaju biti connectani na njega? Mislim da li terbaju ući u myfriends da bi primili poruku ili im ona može doći u bilo koje doba dana?= Citat =:
Izvorno postao Doctor HR
Neznam za ostale servise ali Yamigo ti radi sa MSN-om, AIM-om i ICQ-om, kao sto je DJ DeVelox napomenuo, ti online servisi se spajaju na mreze drugih messengera, dakle sve ovisi o onome tko pruza taj servis.= Citat =:
Izvorno postao mbusic
Osobno sam ga koristio kao ICQ, prilikom prvog logiranja ti uredno skine kontakte sa ICQ liste, i svaki put kad si logiran sa My Friends, ljudi te normalno vide na ICQu kao i ti njih te se mozes dopisivat do mile volje (ili dok ti baterija ne krepa / ne stigne racun za GPRS).