Please da li netko zna da li je moguce da kad sa tog telefona zelis kopirati brojeve na sim,telefon ti sve na simu izbrise!!!!!!!!!!!!!Thnx
Printable View
Please da li netko zna da li je moguce da kad sa tog telefona zelis kopirati brojeve na sim,telefon ti sve na simu izbrise!!!!!!!!!!!!!Thnx
Hm, AFAIK ne bi trebao tako. Trebao bi te prvo upozoriti ako ti kontakti nece svi stati na SIM, a kad to potvrdis, trebao bi na SIM kopirati kontakata koliko stane i onda stati, a ne brisati. :-/= Citat =:
Izvorno postao chiraz
Upravo saznala od tehnicara sony ericssona da je to normalno kad zelis kopirati kontakte iz telefona u sim i da to svi njihovi telefoni rade!Nemres vjerovat!I naravno ne postoji nacin da te brojeve povratis!!!!!!!!!Ako postoji molima vas javite kako?Thnx:-/
Ne vjerujem u tu pricu.Nema logike.I iz iskustva znam da nije tocno.
Telefon brojeve zalijepi na SIM i onda imas te brojeve koji su stavljeni na sim, ovih prijasnjih brojeva brijem da vise nema...:-/
pa da, kaze ti poruka da ce svi brojevi biti trajno izbrisani. zato ja samo na sim pravim backup
Ne kuzim kaj onda treba napraviti!Ja kopirala brojeve sa telefona na sim i sve mi se izbrisalo,zvala ericsson i rekli mi da je to tako i da pise u uputstvima koje dobis s telefonom i fakat pise.Kaj onda napraviti?Dal ja mogu kako do tih brojeva odnosno gdje bi se oni mogli nalaziti?Help,brojevi jako vazni,thnx:wstupid:
mob javi da će brojevi biti prebrisani. to znači da će sve izbrisat ali opet vratit i nadodat nove brojeve.
to znam iz izkustva i to je bezopasno!
Kako ce se ponovo vratit?Meni se nije za sada nis vratilo= Citat =:
Izvorno postao dj_dyno
koliko ja znam telefon brise sve kontakte na sim kartici i stavlja nove iz telefona. Nema vracanja starih koje su na sim-u pobrisane, tj. zamijenjene
Evo sad sam i ja isprobao. Dakle, kad kazes da zelis kopirati sve kontakte na SIM, telefon te jasno i glasno obavijesti da ce prebrisati sve na SIMu i pita te zelis li nastaviti. Ako kazes da zelis, sve na SIM kartici se BESPOVRATNO brise. Znaci nema nikakvog vracanja. Da je to bezopasna operacija i da ima povratka, vjerojatno te ne bi ni pitao za potvrdu. :)
BTW, ako su ti ti brojevi bili tako vazni, sto ih nisi backupirala jos prije? Upravo zbog ovakvih i slicnih situacija. Recimo ja trenutno nemam nikakve namjere brisati kontakte ni na SIMu ni u telefonu, ali ipak su mi svi kontakti spremljeni i na kompu. Da ne bi bilo. :)
[QUOTE=ravilov]Evo sad sam i ja isprobao. Dakle, kad kazes da zelis kopirati sve kontakte na SIM, telefon te jasno i glasno obavijesti da ce prebrisati sve na SIMu i pita te zelis li nastaviti. Ako kazes da zelis, sve na SIM kartici se BESPOVRATNO brise. Znaci nema nikakvog vracanja. Da je to bezopasna operacija i da ima povratka, vjerojatno te ne bi ni pitao za potvrdu. :)
BTW, ako su ti ti brojevi bili tako vazni, sto ih nisi backupirala jos prije? Upravo zbog ovakvih i slicnih situacija. Recimo ja trenutno nemam nikakve namjere brisati kontakte ni na SIMu ni u telefonu, ali ipak su mi svi kontakti spremljeni i na kompu. Da ne bi bilo. :)[/QUOTE
Mene telefon nije obavijestio da ce izbrisati nego da ce izmijeniti kontakte na simu!Sad i ja znam da sam ih trebala negdje zapisati samo mi se nikad to jos nije dogodilo na ni jednom telefonu.To mi je uzasno glupo da aparat ako zelis kopirat brojeve tebi izbrise sve sa sima!!!!!!!!!!!!!!!!Hvala svima:-/
evo ovako. vjerovatno ti je pisalo ali si brzo stisnula dva puta lijevu tipku pa nisi stigla vidjeti. Imao sam puno SE telefona i na svakom je pisalo upozorenje. Probaj sad to opet napraviti i vidjet ces da ce pisati. Sony Ericsson ne koristi SIM kao glavni imenik nego kao pomocni i kao backup. Nikad nisam koristio sim imenik kao glavni, uvijek od telefona. Cim stavis karticu u telefon, ako je novi, pita te hoces li kopirati sve kontakte sa sima u telefon. ne znam jesi li to napravila, ako nisi, ne znam zasto