Jel može tko pomoći u odabiru ova dva mobitela, zato jer me ubija u pojam koji da uzmem, i kakva je kvaliteta zvuka kod Nokie N93 jel bolja od one kod N73 i kako se čuje preko slušalica, jel bolja kod N73 ili N93, ZAHVALJUJEM SE
Printable View
Jel može tko pomoći u odabiru ova dva mobitela, zato jer me ubija u pojam koji da uzmem, i kakva je kvaliteta zvuka kod Nokie N93 jel bolja od one kod N73 i kako se čuje preko slušalica, jel bolja kod N73 ili N93, ZAHVALJUJEM SE
-po nekim funkcijama ti je bolja N93
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1551
A kakva je kvaliteta zvuka kod N93 i N73, trebam nekoga tko je imao oba dva mobitela da mi kaže čiji je bolji zvuk
kvaliteta zvuka u slušalici ti zavisi najviše o samoj slušalici,tako da tu nemaš neke dileme. to su Nokije najviše klase i zvuk je s kvalitetnim slušalicama (za ziku ili handsfree) vjerojatno perfektan. Po funkcijama ti zapravo nema boljeg,oba imaju Symbian OS 9.1,pa ako ti nešto u softveru fali,jednostavno to skineš s neta i instaliraš (.sisx instalacijski fileovi). N93 je malo većih dimenzija pa ga isprobaj prije kupnje,da ne baciš 1-2 prosječne hrvatske plaće i na kraju ne budeš zadovoljan.
Plz,ubuduće koristi Symbian podforum za ovakve telefone :)
Jel kamera kod N93 ima iste funkcije kao ona kod N73 ili ima razlike između njima, Hvala
Razlika između kamera kod N93 i N73 je u tome što N93 optički zoom, a N73 samo digitalni zoom i kamera na N93 snima bolji video... Obadvije kamere imaju AF...= Citat =:
Izvorno postao stream
Ako imaš novaca i ako ti dimenzije nisu bitne, N93 pobjeđuje... :thumbup:
Osim tih razlika koje je ico naveo moram reci da postoji razlika u kvaliteti samih slika, ona na N73 je dosta bolja.= Citat =:
Izvorno postao stream
N73 je ljepša http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/c025.gif
u svakom slucaju n93 jer je trenutno najfunkcionalniji od cile n serije a n73 nema wlan a to onda ne vridi novce koje se cijeni taj mobitel dapace nevridi ni n93 ali ima i nudi najvise ja sam falija sta nisam uzeja n93 nego n80
n93 ti ima carlzeiss lecu a to nema ni n80 n93 (ako ti je napeta kamera)
Malo si sezezno... valjda si mislio na N73... ;) ;D= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
Koliko ja vidim po specifikacijama na GSMAreni, i N93 i N73 imaju carl-zeiss lecu... :rolleyes:
n73 daje bolje fotke od n93..neki dan sam se malo duže poigrao sa n93 i uređaj me nije po ničem impresionirao...
opet hvalim Boga šta symbian ne koristim,na mobu nema niti jednog programa gore,a to je sve i dalje tako sporo i zaštekava da to nije normalno ...od svega bi izdvoji video i kvalitetu izrade koja je na najvišem nivou,ali ne bi dao ni 3k kuna za to...
Širiš dezinformacije. N73 ima, za n80 nebih znao.= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
Al od svih njih ti je bolji jeftini digitalac. :)
Za mene je veliki minus jojstik na n73(vrlo loše napravljen) i nedostatak wlan-a zato bi rađe uzeo n93
Ne znam da li si razmišljao o n80 on je nekako u sredini i njega bi najrađe uzeo, n93 mi je prevelik
N73 + slike
N80 + wlan
N93 + video snimke
A svi imaju skoro sličan softver.... na tebi je da odlučiš što ti najviše treba i za koliko kn....
mislim da n93 neopravdava svoju cijenu a to je dovoljan razlog da ga ne uzmes!
ma nikako ista fora kao i sa n90,a tako će biti i sa n95,siguran sam...pa nijedan mob ne vrijedi tu lovu...:closed:
rekao sam da n80 nema zeissovu lecu i sta sam krivo rekao???= Citat =:
Izvorno postao Ico
sta ti nije jasno u mom postu???= Citat =:
Izvorno postao Mikeyy
Ma malo mi je nejasan ovaj kraj tvog posta:= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
Možda je tamo na kraju između n80 i n93 trebala ići nekakva točka, uskličnik, zarez, nešto... Jer sam ja to shvatio da si napisao da tu lećnu nema ni n80 i n93... :rolleyes: Al dobro tipfeleri se događaju... ;)= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
n73 i n93 imaju carl zeiss optiku,a n80 nema.n93 iako ima opticki zoom ne radi bolje fotke od n73.u nekim testiranjima n73 je cak i bolja,a u nekima je pobijedila i k800.
falija san napisat moja greska nisan niti vidija:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Ico
Kako se kreće cijena u oglasima Nokia N93, malo točnije informacije, gledao sam ali nema ništa po oglasniku, a neda mi se zvat te sve likove da mi kažu sve različite cijene, hvala
Kolika je cijena u oglasu otprilike, hvala
520-550 eura= Citat =:
Izvorno postao stream
moguce je naci i za 500 eur.:thumbup: