eo bas sam kupila mis i kad recimo zelim otic na start ili bilo gdje, nije ni bitno - kursor skoci na neku desetu stranu ???
ne znam zasto je to tako, ali me zivcira
Printable View
eo bas sam kupila mis i kad recimo zelim otic na start ili bilo gdje, nije ni bitno - kursor skoci na neku desetu stranu ???
ne znam zasto je to tako, ali me zivcira
Vrlo vjerovatno ti je to zbog podloge za misha, ili ako nemas podloge, onda onog na cemu drzis/vozis misha.
Zna se desiti, da neki loshi, mishevi, su jako osjetljivi na podlogu na kojoj se koriste, pa onda se desi da kad krenes na jednu stranu, on krene na drugu.
Probaj s drugijim podlogama..
to se meni dogadalo sa Trust-ovim misem od 60 kn, koji je trenutno na popravku ;D Zamjenski imam Genius od 25 kn s kojim nema problema. Mislio sam da je to samo greska u jeftinijim, ali vidim sad i da samsung ima problema
rekli su mi u ve-milu nek donesem da mi maticnu pregledaju i ostalo...(60 kn)
kao mozda je od maticne, jel mogu ja to kako pregledat?
mislim da mis ipak nije problematican, nego sa svakim misem imam nekih problema, ostalo je sve ok.
ma nemoj to, nije do maticne sigurno= Citat =:
Izvorno postao outrageous
kazem ti, vjerovatno je do misa. napisao sam gore da mi onaj trustov pravio probleme, a ovaj od 25 kn ne pravi nista. Probaj staviti ako je USB, stavi na PS2 prikljucak (vjerovatno si dobila onaj adapter) pa vidi jel onda pravi probleme. taj moj trusov je USB a ovaj PS2
ili probaj staviti nekog drugog misa. ak to ne pomogne onda nosi na servis :)
samsungov pravio problem, hamin i jos neki sam imala..i svi seru :(= Citat =:
Izvorno postao imatic
ista stvar i sa usb i sa ps2.. mis sam odnjela na drugi komp ustekala i radilo je, u ve-milu radilo, samo kod mene ne, znaci nesta mi je oslo u kompu
A jel ti ostale USB stvari rade na kompu? tip usb stickovi il sto li vec, naime ak je samo usb otiso, onda bi mishevi trebalir aditi na PS2, ne vjerujem da je jedno i drugo otislo...
samo mis ne valja; usb, mp3 plejer i ostalo, usb-za mob, BT, sve mi radi preko usb...radi i mis - samo skače IRRITATING.-.. i onda skoci pa mi zatvori prozor dok ja nesto drugo zelim pa po.izdim.
Nabavi si za početak neki Linux live CD... proaj ući u linux i reci jel ti se tako nešta pojavljuje kad pomičeš miša... postoji mogućnost da imaš software grešku...
ili odi u safemode od windowsa:-/
mislim da uopce niej problem u misu, nego si pokupila nekakav virus.
ma kakvi, rusila windowse jucer, i odmah radila provjeru s antivirusnim programom...tako da mislim da je ta mogucnost iskljucena.
stavila lijepo blok s bijelim papirom ispod misa i da vidis sto radi :thumbup:
pozdrav svima
Da si mene ljepo odma poslusala nebi trebala raditi sve ovo....= Citat =:
Izvorno postao outrageous
pa nisam nista radila posebno :D samo ispitivala ljude :) HEHHE ..al sad je to rjeseno. :)
Mislil sam na formatiranje diska i ponovnu instalaciju windowsa :p
= Citat =:
Izvorno postao Smrt
ma to sam morala jer sam shebala nest s WMP11...znas i sta :D i SP2
i jos kojecega sto se nakupilo...
:closed: