2819kn www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=31
Printable View
...ovo malo glupo zvuči ali ja nevidim razliku između 6280 jedino u 512mb kartici :-/
Pa dobro... cijenom i nije puno iznad 6280... To je pohvalno... :thumbup:
Pa osim te kartice od 512MB, jedina razlika je u izgledu... ali meni je 6280 puno ljepši od 6288... :spin:
= Citat =:
Izvorno postao Ico
da pa neznam koja je fora, mislim zašto su proizveli isti mob (6280 postoji i u sivkastoj boji) :-/
...prije dok sam gledao gsmarenu, mislio sam da je mob za neku drugo tržište, USA ili Istok... :rolleyes:
Neznam ni ja u čemu je fora... Nokia je očito htjela izbaciti nasljednika 6280, i onda su samo malo promjenili kućište (kao nokia 6230 i 6230i) i dodali veću karticu...
BTW: Postoji već jedna tema di se rapravljano o 6288
Evo je!
to je kao i w800-w810.malo promjene i imas novi model.
golf iv i golf v
ne znam zašto su uopće izbacivali novi model,ovaj se još dobro drži na tržištu. možda su sredili slide :)
@Ico : kaj sa Symbiana i Serije 40 na Samsunga? :smart:
Da, 6280 se dobro drži na tržištu... ali ko što je Zmija rekao, to je kao i W800 i W810... tako je i Nokia htjela napraviti sa 6288... (to je bar moje mišljenje)= Citat =:
Izvorno postao balkanac
@balkanac: ma za symb nemam vremena zbog faxa, s40 mi je super, ali volim mijenjati mobitele, pa ono... da malo vidi kakvi su samsunzi... ali mislim da ću se za koji mjesec (možda malo više) vratiti na Noku, a možda i ne... :rolleyes:
mozda moze premotavat video:)
Ma hebalo vas to "premotavanje" videa. :evil:= Citat =:
Izvorno postao zicozg
To spominjete kroz nekoliko threadova.
Kupite si neki smartphone pa s time nećete imati problema.
to je ali šta Se od w810 nije htio napravit 3g pa nije uspio.?= Citat =:
Izvorno postao zmija
vjerojatna ga nije ni htio ponuditi,nego je ostavio za novitete.
= Citat =:
Izvorno postao zmija
jel sam to dobro shvatio 6288 ima samo 5 mb memorije
malo jeste,ali sve mozes spremati direktno na karticu(ako je kupis naravno:thumbup: ).
Ako se nevaram, uz 6288 bi se trebala dobiti memo kartica od 512MB tako da ju nemoraš kupovati... ;D= Citat =:
Izvorno postao zmija
pazi imam 6280 i ako imaš teme , igre , na mobu za pokretanje istih ti treba velika memorija od moba jer sa one ne pokretaju sa kartice več iz mob memorije.= Citat =:
Izvorno postao Ico
istina da sve možeš spremiti na karticu ali upotreba je bitna. ako je isti princip kao na 6280 onda su ga bezveze radili.rađe kupiš 6280 i dodatno karticu od 512 za red veličine 250-350kn i imaš mob veče interne memorije za istu cijenu.
i da dodam jeftinije čete proči navedenom kombinacijom nego da kupujete 6288.
dodajte ako sam nešto zaboravio.
uzo ju je moj tetak platio oko 2900 plus 5% jel je konj uzeo na 36 rata. imaju 2 boje. on je uzo bijelu i dobio je karticu 512mb uz uređaj.
a koliko te dođe 6280 i da uzmeš još karticu posebno čak i manje od 2000kn= Citat =:
Izvorno postao Šuco
u pravu si:thumbup: potpuno zaboravih!= Citat =:
Izvorno postao Ico
Zapravo ste previdjeli još jednu razliku. 6288 ima 1100 mAh bateriju, a 6280 ima 970 mAh. No da stvar bude ironična, dovoljno je otići u Mobis i kupiti bateriju za Communicator 9300i i uredno će raditi i u Nokiji jer koristi isti tip. Podlije poteze od Nokije smo i prije očekivali, ali ovo je nečuveno. Mislim, ovo je bezveze i totalno nepotrebno.
Na svu sreću i oni koji imaju staru 6280 su profitirali ovim potezom, s obzirom da je 6288 totalno hardverski identična 6280, a s obzirom da je Nokija za nju razvila novi softver i mi smo dobili famoznu 5.92 verziju softvera, koja gle čuda radi i na našim mobovima :D