-
6280 Software Pomoć!!!!!
Pozz svima!!!
Dakle,instaliro sam sa CD-ja koji sam dobio sa mobitelom PC- Suite i nakon toga on instalira Conectivity Cable.
On se spoji na trenutak i nakon nekoliko sekundi se odspoji.
Pokuso sam reinstalirat PC-suite i nakon toga se vise nece ni spojit
Jel ima jos koji bolji program za prijenos svega i svacega na Nokiju 6280.
HVALA!!!!
-
Skini nove drivere i novi Nokia PC Suite! Ovo odinstaliraj. Očisti registry i ponovo instaliraj ovo novo što skineš. Radi sve sa kablom, ja imam CA-53, original!
-
pa baš i nema.
probaj još koji put, i meni je na početku znalo štekati i neprepoznavati mob, ali u zadnje vrijeme stvarno nemam nikakvih problema.
Ako ti ga prepozna i odspoji mogao bi problem biti u USB kablu i onim kontaktima na mobitelu, ako mob nije nov.
-
Zaboravih! Prvo spoji kabel na mob a onda na komp!
-
Ima li kakav software za Nokia 6280, a da nije Nokia PC Suite?
-
ja sam bio instalirao samo ono što sam dobio sa mobom na cd_u (PCSuite i drivere za USB kabel) i sve radi normalno...
Mislim da nema veze da li prvo kabal uštekaš u komp ili u mob...
Možda su kontakti slabi pa zato izbacuje... :-/
-
Skini novi pc suit s nokiine str. i šljakat će.Prije ni meni nije htio radit.:thumbup:
-
Ne znam što vi brijete. Meni uredno radi i sa verzijom koju sam na CD-u dobio a i sa zadnjom verzijom. Trebate naravno kad spojite USB kabel odabrati Default postavku (a ne Printing ili Mass storage)...
-
Ako imaš problema sa pc suiteom onda skini nokia pc suite cleaner na nokinih stranica pa napravi uninstall pc suite-a, očisti komp sa cleanerom i onda opet nanovo instaliraj...
-
I meni je znalu koji put zaštekat, par puta odspojiš i spojiš pa proradi. Samo nesmeš dirati mob kad je spojen, mora mirovat, toloko od mene.