dobija san priliku uzet m55 za 1050 kuna... sa garancijom i brojem ... isto tako mogu t230 za 550 kuna... da uzmem (i sto, i zasto) ili da cekam dalje ????
Printable View
dobija san priliku uzet m55 za 1050 kuna... sa garancijom i brojem ... isto tako mogu t230 za 550 kuna... da uzmem (i sto, i zasto) ili da cekam dalje ????
500kn je puno novaca... radje onda t230, ili uzmi ovisno da li vise volis siemens ili se! :)
t230
iako je siemens bolji jednostavno nije bolji tih 500kn
a da ja uzmem t230?
sigurno je bolji od t68. uzmi
t230?kaj tebi je?ima jedino polifone što t68 nema.i to je to.
A ŠTA ČE MI DRUGO!!!!!???
sve 5,al nije bolji od t68.
ne razumijem... zašto?
...ni T230,ni T68,nego M55...vidjet ćeš kad ga kupiš...
pa po naprednim funkcijama.ali ako ti to ne treba,t230 je super izbor.da ne duljim,uzmi ga.i ja ću za tjedan dana.nemam love za nešto jače i već sam sit svoje cigle,pa ću ga zato uzet.uzeo bi c60 zbog jave,ali ne volim simens.jeb'ga.
svatko svog konja hvali
nit ja nevolim siemens.
...citiram "dj_velju" : *svatko svog konja hvali* ...
Uzmi M55, on ima javu, kalendare i sama činjenica da je siemens stavlja ga ispred t230, koji ima "mophun"-ha ha. M55 ti je za klasu ipo iznad se t230. M55 je puno bolji.!
.........svako svoga konja fali.............:D :D :D :D
M55 je BOLJI model, ima javu, glasovno biranje, bolji imenik, vise vrsta melodija podrzava, preko kabela se moze sve mijenjat i podesavat, ima cool diode ...
inace ... veliki sam stovatelj siemensa ... njihovi mobiteli imaju najvise funkcija ... ali ... 500 kuna je puno ... i mislim da cu prekinit tradiciju i uzet funkcijiski slabiji model ...
tehnika svakim danom napreduje sve vise ... M55 je vec 4-5 mjeseci na trzistu i vec je star ...
... mislim da je bolje zrtvovat malo funkcija i dobit mobitel u trendu za male pare .... i promjenit ga dogodine .. isto za male pare ..
...a šta će onda bit sa SE-om...pa isto će "zastarit" za manje od 2 mj. ...meni se moj M55 sviđa i nikad ga nebi mjenjao za SE(možda za P900 :D ,za T610 teško)...ipak je Siemens Siemens...
Jutro svima ....
evo san jucer kupio mobiltel ... M55. Sada tek vidim da nisam pogrijesio, hvala Eminem!
...uvijek na usluzi... :beer: ...