ajmo, ljudi... usluge kojeg operatera koristite i u kojem obliku ;) .... iliti, kome punite kasu :cool:
Printable View
ajmo, ljudi... usluge kojeg operatera koristite i u kojem obliku ;) .... iliti, kome punite kasu :cool:
sa suzom u oku moram reći da punim kasu domaćima(iliti Simpi)!kažem sa suzom jer su stvarno lošiji od vipa(argumenti:vip uvijek prije uvede nove usluge,podrška korisnicima je bolja,cijene bolje,mms je FREE do kraja godine...itd itd)!!!i moram reći da se prvom prilikom prebacujem na vip!ipak,austrijanci su skoro pa njemci...:D
...ups već mi je poznat scenarij: ode gIK na VIP a tamo ista priča ovi iz VIP-a uvijek nekud srljaju a onda ovi iz Croneta malo pričekaju pa uče na greškama i ponude tu uslugu jeftinije (pogledaj usporednu tablicu u Mobil-u) i slično...
I u konačnici mi stalno mijenjamo a oni se debljaju...;)
Usput nadam se da ovim nisam nekog pogodio u žicu...:) :D
ajmo ljudi, nemojte se sramiti reći kome svoje životinjice ostavljate!!!! :D
Zasad koristim simpu, ali se duboko nadam prelasku na cronet pretplatu....
vip smart...........zadovoljan sam (bio bih jos zadovoljniji da malo manje brbljam jer treba dosta radit oko tih zivotinjica a tako se lako razbjeze)
Koristim Rogers, Canadanji su zakon ^_^ Ali dok sam bio u Hrvatskoj koristio sam simpu, i mjesec dana prije nego sam otisao uzeo sam cronet pretplatu i nabio im oko 2000 kn i kad je dosao racun da platim ja sam vec bio u canadi . . . . Zanimljivo ja koristim taj rogers i kod njih kad uzmes pretplatu ugrade ti neki ***** tako da i nemozes zajebat ako ne platis racun, oni ce te nac.... hmmm glupi ljudi ? zaboravio sam reci pretplata se nemoze uzeti ako se nema creditna kartica ( master, visa ... )
Koristio sam Simpu dok nisu digli cijene SMS-a,onda sam prešao na VIP.me (isplativije je od svake pretplate za one koji nemaju više od 5 min.razgovora mjesečno a šalju oko 300 i više SMS-a) ,ali mi je Simpa još aktivna pa s njom koristim usluge koje se isplate(kao što je ljetos bila 4XSimpa ti&ja).Uglavnom oba-a ako jednog dana jedan operater ponudi SMS tarifu(bez mjes.pretplate ili nekom somboličnom od cca. 9,99 kuna) prelazim na to.
Koristim VIP.smart i zadovoljan sam.
Cronet pretplata, bio sam i na Vip pretplati. Ustvari to se zove konkurencija, a mi možemo samo raspravljati koja je bolja.
ja sam na simpi, ali vjerovatno ču brzo na pretplatu...
ljuti me što su previše svjesni svoje nadmoći, pa ne može čovjek iskoristiti neke stvari koje su, čujem, vani moguče i u puno nepovoljnijim uvjetima. možda bi P4E znao više o tome...
riječ je o prelascima iz mreže u mrežu sa zadržavanjem broja i svim ostalim pogodnostima
htio bih kupiti T300 u cronetu, ali ne mogu zadržati svoj simpa broj, a ako bi ga i mogao zadržati (bez telefona) morao bi nadoplatiti 100 kuna za novu karticu.
PA ŠTA ONI MISLE KOME SAM PLAČAO ZADNJE TRI GODINE ŠTA KORISTIM SIMPU? JA SAM MISLIO DA JE TO ISTA FIRMA...
Prvo : možeš sačuvati simpa broj ; drugo : ne moraš dati 100 kn za novu karticu ali ti onda ostane stara koja nema sms info i koja ima manji kapacitet
Ja koristim SIMPU i baš mi je super, nebi nikada prelazila na bilo šta drugo.:cool:
Prelazak sa Simpe na Cronet je besplatan...
100 kn( + PDV) se naplačuje kada se traži isti broj koji je bio na Simpi ali se više ne posjeduje SIM (čitaj: izgubljen ili ukraden) naravno automatski se prelazi na pretplatu...
I na žalost ne može se dobiti aparat po "povlaštenoj" tj. "sponzoriranoj" cijeni dok se ne podmiri prvi račun kao korisnik Cronet mreže...
Čovjek uči dik je živ...:D
eeee...kao sto vec svi vi znate..ja koristim Simpu vec nekoliko godina....nije lose...al puno para traze...sram ih bilo...a ni Vip nije jeftin...paaa...kad gledamo oko toga...najbolje bi bilo nabaviti voki tokije...iii nikome nista ne placati.....hehe....a k tome zaje****** strumfove....
:fried:
HTcronet trend
Koristim Simpu vec godinu i pol, a citavo vrijeme sam u roamingu sa njom i nemam primjedbi. Imam gotovo sve uslugu s njom ovdje kao i sto ima moj domaci operator Mobis.
To je zalost, ne vrijedi ni spominjati operatore u BiH, mislim da su oni u Albaniji bolji od ovih i da imaju vise usluga. Ali polako uvode neke nove pogodnosti i neke sitne usluge, jer dobijaju konkurenciju. Naime, PTTBiH postavlja svoje bazne stanice u Rep. Srpskoj, a dok Mobis postavlja u federaciji, tako da ce i tu mozda poceti rat operatora, daj boze da bude sukob kao izmedju Croneta i Vipa.
Vi mozete samo pjevati sto imate takve usluge, a jos kad vas cujem da kukate da su losi operatori, onda stvarno ne znam sta bi ja rekao. Sad me je Cronet razveselio kad je uveo uslugu SMS Simpaland, jedino sto jeste to da je preskupo slanje poruka koje iznosi 2.42 Kn, ali sta se moze, posluzi dobro.
Eto, to je bila mala informacija od mene, da vidite kakva je bijeda ovdje sto se tice operatora, sad mi je jos vise zao sto sam otisao iz svoga Zagreba, a uvijek sam zalio i zalit cu :(
Koristim Simpu jer ne kužim zašto plaćat pretplatu na stvar koju u Simpi dobijem besplatno a što se tiče problema sa MMS za pre-paid to nama zakasni samo malčice a TKO SE ZADNJI SMIJE NAJSLAĐE SE SMIJE
Simpa
Ajmo svi na SIMPAu bit će nam tako svima jeftinije
VIP.Da nisu došli još bi uvijek trajao monopol...
ma vidi vraga :smart:= Citat =:
Poslao: Weah
VIP.Da nisu došli još bi uvijek trajao monopol...
VIP je prava kvaliteta i no. 1. Bio sam i na Simpi i na VIPu, ali VIP mi je bio prva mreža i opet sam se vratio na VIP. I Simpa ima neke super usluge (neke su čak bolje i od VIPovih), ali VIP je ipak kvalitetniji i bez obzira što je malo skuplji mislim da je isplativiji. Samo da još navedem primjer: Bio sam na moru (u jednom malom mjestu) i ja sam imao VIP, a jedna frendica SIMPu. Ja sam imao oko tri crtice signala (svugdje) dok je ona morala po sobi loviti signal da bi imala jednu crticu. Onda stvarno ne znam kako mogu reklamirati da imaju 98% pokrivenosti (ta brojka je zato jer su 098, da su 097 onda bi imali 97% signala, koje gluposti...). ZATO... ODABERITE VIPnet
Evo ima ljudi kojima nije jasno mjerenje naših operatera...
Ne mjere oni teritorijalnu pokrivenost nego populacijsku; što će reći kod mjerenja čim negdje ima i tračak signala i ima ljudi to je to... :(