kak se namisti ova opcija WLAN SCANNING ????
http://www.seventy4.co.uk/weblog/wp-...enshot0027.jpg
ovo prvi put vidim!!
Printable View
kak se namisti ova opcija WLAN SCANNING ????
http://www.seventy4.co.uk/weblog/wp-...enshot0027.jpg
ovo prvi put vidim!!
Dodatni soft, ima na sluzbenim Nokia stranicama.= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
= Citat =:
Izvorno postao kerozin
Hm :spin: ja sam pogledao, ali ne vidim...
skines si program ''hotspot finder'' i to je to...
a kak se opce spoji na wlan...nislim,konfiguriram mrezu,nadje on hotspot i sve,a kak vidim kaj tam ima...koji program i to...ja se spojim sa home network, i kaj dalje?
2,dio...kolko opce daleko mob lovi? i kak je brza veza?
ja sam koristija wlan samo da bi se spaja na internet a ovo drugo nisam skuzija= Citat =:
Izvorno postao wsad
veza je 56mb/s
Nije. Wi-Fi 802.11g je deklariran na 54Mb/s (megabita po sekundi) znači 6.75MB/s. Tu brojku je nemoguće dostići i sretan si ak imaš prijenos 2MB/s unutar wifi mreže, pa tako valjda i s tim mobitelom.= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
trebas na routeru upisat onu pristupnu sifru od svog moba jer ti je vjerovatno na security postavkama od routera ukljuceno da je jedino moguce spajanje preko tvog kompa...
[QUOTE=vedran/st]ja sam koristija wlan samo da bi se spaja na internet
a kolko te kosta internet? to prek t-coma?
ja san falija a bog mi i ti !! cili mi je stan pod wlanom i kad god nesto pribacujem (primjer sa servera na comp ili sa kompa na comp nikad mi nije veza 2mb/s prosijecno starta sa 8 pa krene na 16 zavisi o vecini filea koji prenosim sta veci to slabije!!= Citat =:
Izvorno postao ihaladin
Vjerojatno imaš upaljen superG mode, ali ne znam dal to n80 podržava...= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
Super ako ti je takva brzina, ali me to malo čudi jer 16MB/s je 128Mbit/s a i sa superG je maksimalna brzina 108Mbit/s...
No to je sad već offtopic. Ima dio foruma o bežićnim mrežama. :-)
:thumbup: :thumbup: :) :)= Citat =:
Izvorno postao ihaladin
evo skinija sam sa sluzbene stranice palikaciju ali ja jos nisam uspija nac ono sta je na slici! nije valda da niko nezna o cemu se radi???
pa kako nezna, reko sam ti da je to isto kao i hot spot finder.. kad je upaljet taj program, sam trazi hot spotove i javlja ti da ih je nasao...
a zasto mi onda nema ove ikone na zazlonu??? reci mi ime te aplikacije mozda koristim krivu?? ja sam naso Nokia_N80_Internet_Edition_WlanWizard.sisx
e ja mislim da je to do softvera jer je izasao novi softver INTERNET EDITION za N80 :thumbup: