Može mi neko objasnit kad idem na upload traži mi user name i password,
šta trebam tamo upisat
ako netko ima u/p, pa da mi pošalje na mail
ako nije bad, bio bih mu zahvalan
Pozdrav
Printable View
Može mi neko objasnit kad idem na upload traži mi user name i password,
šta trebam tamo upisat
ako netko ima u/p, pa da mi pošalje na mail
ako nije bad, bio bih mu zahvalan
Pozdrav
pa ako se ne varam moraš upisat usar name i passvord... nod32 ipak nije besplatan....;D ;D ;D ;D
Evo zanima me sljedeće...korisitm NOD32 dosta dugo i svakodenvno skiadm nanoviju listu virusa...e kak da ja tu listi virusa prebacim ili negdje spremim kada ću nekome ga instalirati da ne skida sa neta debele liste budući da ima modem nego da samo ubacim sa usb sticka....
gdje se sprema ta lista virusa...u kojem folderu i koji nastavak ekstenzije ima?
Stvarno mi hitno to...hvala unaprijed...
Skineš noviju verziju Nod32 i imaš friške definicije.
Možda nije baš neki savjet.. NOD mi je na D: i kad bi reinstalirao C:, novom instalacijom NOD-a bi pregazio stari folder na D: gdje je nekad bio. Ugl, stvar je radila, nisam trebao skinuti onu prvu definiciju od X MB.
A sad gdje on to sprema, možda u "updfiles" folderu, ali su mi i sumnjivi oni fajlovi tipa nod32.000, nod32.001 itd.
Probaj odnijeti svoj folder od NOD-a na taj komp, instaliraj normalno NOD preko njega i probaj updejtat.
Koristim Nod32 vec neko vrijeme i jako sam zadovoljna. Automatski skida update i po nekoliko puta na dan i nikad mi nije propustio virus. Međutim, vec mi nekoliko dana stize poruka: Your license number expires on 25. veljača 2008. E sad, mogu li ja to nekako "rijesiti" (a da ne kupujem originalni program) pomocu nekog cracka, seriala ili ne znam cega? Nod je instaliran prije 9 mjeseci i nikad se ova poruka do sada nije pojavljivala. Postoji li neko jednostavno rješenje (navikla sam se na Nod pa ga ne bi mijenjala ako nije potrebno) ili da se prebacim na neki besplatni AV, npr. AVG?
vidim da niste baš upoznati sa prirodom noda...
moonlight, imaš pm...
Pošto ne smijem stavljati linkove, kratko i jasno p2p, a tko želi platiti nek uzme kreditnu karticu u ruke.
najbolje je i najpostenije kupnja legalnog programa,ali oni koji ne zele,mogu koristiti i vrlo kvalitetne alternativne i besplatne antiviruse.
Za NOD postoji fix koji produzava probni rok do 2050 godine.
Da, ali mi živimo na brdovitom balkanu, toliko o poštenju, mislim općenito.
Vidim da je gore netko pitao gdje su updatesi (definicija),samo idete u folder:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET NOD32 Antivirus\Updfiles
ako želite nekome staviti te zadnje definicije a da ne skida ili nema pristup ADSL,samo spakirajte kompletan sadržaj tog foldera u neku od kompresiranih arhiva ili još bolje,napravite .exe instacijsku datoteku koja će automatski raspakirati sve u taj folder (koristim WinRAR za to),prilikom instalacije samo kliknite Yes to all da se zamijene postojeće i to je to.