Ljudi pomagajte tek rođenom forumašu !
Kako SE K800 snima video ? U kojem formatu 3gp ili mp4 ? Dali je video isprekidan kao na mom starom Panasonicu VS3. Koja je razlika između K800 i K 800i i gdje se najeftinije može nabavit?
Printable View
Ljudi pomagajte tek rođenom forumašu !
Kako SE K800 snima video ? U kojem formatu 3gp ili mp4 ? Dali je video isprekidan kao na mom starom Panasonicu VS3. Koja je razlika između K800 i K 800i i gdje se najeftinije može nabavit?
Dakle:
1) K800 snima u 3GP. Ako hoces tehnicke detalje, video codec je H.263+ a audio AMR.
2) Isprekidanost videa ovisi o kolicini vanjskog svjetla. Po danu je video prilicno dobar. Ne znam kako radi Panasonic VS3.
3) K800 je oznaka modela, svi SE mobiteli (ili barem vecina) imaju oznaku regije. "i" je international. Postoji jos "c" (China) i "a" (Amerika?). Dakle K800 je uglavnom isto sto i K800i.
4) Ne bih znao. Pogledaj malo tu po forumu, mislim da su se spominjale neke akcije u VIPu ili T-Mobile-u.
S tim da je ravilov zaboravio reć kako da namjestiš da snimaš video...
Kada pokreneš kameru, odeš u opcije i izabereš kameru...
Ali bi ti savjetovao da prije nego što počneš snimati, ponovo odeš u postavke i pogledaš u postavkama dali ti je duljina isječka namještena na pretpostavljno ili na maksimalno... Ako je na pretpostavljeno, ona postavi na MAKSIMALNO jer onda ćeš moći snimati toliko dugo koliko imaš mjesta na memo kartici... :thumbup:
Bok..:)
da se nadovežem, kvaliteta videa nije bas ono, naime preemala je rezolucija i video je tak tak, naime frend ima d600 samsung i video kvaliteta je bolja jer snima u mp4 formatu s većom rezolucijom...
to je vjerojatno jedan od rijetkih nedostataka K800... kojeg sam ja do sad primjetil i koji bi mogel biti bolje rješen...
pozdrav!!!:thumbup: