Imam predavanja iz matematike i kad konvertiram u Word, bude prazno ili su slova pomijesanja.
Da li postoji neki PDF Editor s kojim mogu izravno iz Pdf-a mijenjati FONT slova jer su slova velika?:-/
Printable View
Imam predavanja iz matematike i kad konvertiram u Word, bude prazno ili su slova pomijesanja.
Da li postoji neki PDF Editor s kojim mogu izravno iz Pdf-a mijenjati FONT slova jer su slova velika?:-/
Je li ta predavanja sadrže samo tekst, ili ima jednadžbi, formula, razlomaka.....
jer Word baš i ne podržava takve stvari
Sve sto si naveo.
Word to podrzava, inace kako bi to bilo napisano.
Profesor je, valjda prvo napisao sve u Word-u pa je konvertirao u PDF.
Mene zanima ova obrnuta situacija.:-/
Hm, koliko znam word to podrzava samo kao umetnute slike. Obrnuti posupak nisam nikad pokusavao. Jedino je nekad postojao equation editor kao plug-in za word i excel.
Ja inace koristim Latex bazirane programe i Scientific work place za te stvari. Al opet, i kod njih sve ide u PDF ali obrnuto nemam pojma. Ako na nesto naidjem, javim
jednadžbe, formule, razlomci u wordu se pišu pomoću Microsoft Equation-a.
Pišu... Da, ali treba ovo importati iz PDF-a...= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
@ melody: Od ovih konvertera nisam nijedan probao, ali za ovaj sam čuo, odn. vidio u PC Chipu ja mislim i na Googleu je No1 rezultat pa možda da probaš s njime? http://www.solidpdf.com/
Ne znam je li ijedan od tih konvertera dovoljno pametan da sam upotrijebi equation za izradu formula... Nadam se da je...
Hm, a i ne znam što bi se moglo možda napraviti s Adobe Acrobatom... On može i editirati PDF odn. kreirati ga... Možda bi on odčitao formule pa nekom copy/paste metodom u word?...
Jel taj equation sastavni dio Office-a ili se mora naknadno instalirati? Na win 3.1 je radio kao plugin, koliko se sjecam. A jesam metuzalem u mp3 ;D= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
sastavni je dio office-a;= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
On the Insert menu, click Object, and then click the Create New tab.
In the Object type box, click Microsoft Equation 3.0.
za konvertiranje formula iz pdf-a u word jako teško ćeš naći konverter koji će izvorni sadržaj iz pdf-a pretvorit u doc, tj. sumnjam da ćeš to uspjet napravit i sa solidom i sa adobe pro. možeš pokušat, al šanse su male.
A ja se ***** s SWP-om za jebeni korjen napravit :retard: :creep:= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Ali, mogli su ga tako sakrit i još više pa da ga tražim na vruće-hladno. ;D
Enivej, tenks stari, ovo će mi sad skratit muke za nekih 15-20% :notooth:
Uspio sam sve nekako srediti uz pomoc:
Foxit PDF Editor
Solid Converter PDF , a uz njega je dobar i Able2Doc.
:thumbup: