Skinuti melodiju s interneta u obliku sms poruke koju sam sebi posaljem i snimim? Posto zasad jos nemam kabel s kojim bi spojio mobac na komp.
Printable View
Skinuti melodiju s interneta u obliku sms poruke koju sam sebi posaljem i snimim? Posto zasad jos nemam kabel s kojim bi spojio mobac na komp.
Koliko ja znam, nije
ja mislim da je to moguce. To mi je frend pricao, al neznam s koje stranice si to mozes poslat. budem ti reko ak saznam
E odlicno! Bas bi mi bilo drago da to sljaka.
Meni bi isto trebalo nesto u obliku programa pomocu kojeg bi si slao slicice s kompa na mob. Putem IrDa.
OPET:
u principu ne treba ti program, dovoljni su windowsi. Ovako: klikni na temu/sličicu/melodiju koju želiš poslati na mob DESNIM gumbom miša - otvore se opcije i ti odi na 'sedn to', a zatim izaberi i klikni na 'infrared recipient'. Naravno, na t610 mora biti uključen IrDA i moraju se komp i telefon gledati prije nego sve ovo izvedeš... (IrDA na kompu bi trebao biti stalno upaljen po defaultu (tako je meni), pa će odmah prepoznati telefon čim mu ga približiš s upaljeni IrDA-om).
ovaj niger r@ko je dosadan ko proljev!u svakoj temi pita isto pitanje.pa daj oladi čo'eče!:D
:D Ma pusti ga, kada nije ni nakon trećeg puta skužio kako nepraviti bez programa neće ni sa!!!= Citat =:
Poslao: gIK
ovaj niger r@ko je dosadan ko proljev!u svakoj temi pita isto pitanje.pa daj oladi čo'eče!:D
Sorry ekipa ali poslao sam sve postove odjedamput jer sam bio u nedoumici. Vise necu tako brijat.
Inace ovaj Gig uopce nema crvene oci od monitora. Ne.