kako ste zadovoljni sa nokijom 7610? imam neku ponudicu a neznam kakav je bas to mob?
Printable View
kako ste zadovoljni sa nokijom 7610? imam neku ponudicu a neznam kakav je bas to mob?
Frend je imao taj mob, pa sam se imao prilike malo "igrati" sa njime...
Mob je sasvim OK... Symbian ko symbian...
Malo spor, ali se da lijepo personalizirati, ima dosta aplikacija, meni osobno lijep dizajn (pogotovo crni), 1Mpx kamera... :thumbup: :spin:
Ja sam ga imao nekih godinu dana... Dojmovi? Pa Symbian je, znači dobar... Malo je usporen, ali ne nešto puno, da se izdržati... Symb je v7.0 znači ima mogućnost full mijenjanja sučelja/tema... Što se baterije tiče, prilično dobra, zavisi od korištenja... Kamera je 1MP, bez AF-a. Dizajn je subjektivna stvar, ali prilično je zanimljiv ako ništa drugo i naravno + za crnu boju, to većina kaže...= Citat =:
Izvorno postao Ico
Moja jedina zamjerka je bila blesavi smještaj RS-MMC kartice, a to je ispod baterije... Pa sad, ako ti to ne smeta ostalo je sve ok. Mob je više neka "stylish" klasa kao što i govori naziv 7xxx, ali pošto ima Symb dakako da je iskoristiv i za dosta drugih stvari. Sve u svemu nemam posebnih zamjerki, štoviše bilo mi ga je malo žao mijenjati, osobito zbog Symbiana...
.....i tipkovnica je užas, spor je, ali je lijep.:spin:
hm, to je trebalo ići pod symbian podforum ali nema veze...
Pa ovakom, ja sam imao 7610 1,5 god. i taj mob mi je najviše prirasao srcu. Dizajn mi je predobar, na tipkovnicu se navikneš na par dana i nebi je onda mijenjao nizašto, taj mob nebi mjenjao da nisam htio nešto više i bolje. Još uvijek se nadam da će izaći nasljednik 7610 (black edition i to neki 7610i :king: )
+
dizajn, baterija, symbian, čvrstoća moba
-
pomalo spor ako napuniš mobitel sa puno slika, videa i igara
Ako je ponuda dobra uzimaj ga, nećeš požalit, ali ti treba par dana navikavanja...
Ovo je subjektivno.. Upravo oko tipkovnice se najviše frke i diglo... Ja mogu reći da nisam imao nikakvih problema s tipkovnicom ni u kom smislu. Kvaliteta je bila odlična, a što se rasporeda tipki tiče navikao sam se vrlo brzo i nimalo me nije usporavala u pisanju... Tako da je to sve stvar navike i naravno subjektivnog mišljenja što se tiče izgleda...= Citat =:
Izvorno postao RedkinG
ja ka imam sad kupio ga za 800 kn na tipkovnicu sam se navikao za 1 h a za dva dana već sam exspresno pisao poruke
istina je da je malo spor ali podnošljivo
kvalitetno je napravljen
Ugl. nećeš pošalit ako ga uzmeš
e da mob podržava hot swap samo što je memorijska ispod baterije ali to se stedi pilom ;D
Imao sam i ja taj mobitel nesto vise od 1,5god. Symbian FAN je rekao sve sto se moze reci za taj model. Pri kupnji probaj odaziv tipkovnice, mora biti idealan. Kod mene je osmica pocela gubiti kontakt.