Fotke sa Sony Ericsson MXE-60 blicom, i općenito o tome
Ovako, kada sam razmišljao o kupovini MXE-60 blica za Sony Ericsson, nigdje na netu nisam našao prave slike te bljeskalice na djelu. Kad kažem prave slike, mislim na hrpu recenezija o MXE-60 što možete posvuda pronaći, ali samo sa slikama objekata, ormara, kuhinjskog posuđa, zidova, tmurnih podruma itd itd. Apsolutno NIGDJE nema normalnih slika gdje su ljudi da se može konkretno vidjeti kako ta bljeskalica radi na "terenu". Na sljedećem linku pronaći ćete 50-tak slika nas trojice frendova, slikano sa W810i, gdje je većina slika okinuta sa MXE-60, a nešto je i samo sa ugrađenim LED-icama.
http://slike.grotlo.net/thumbnails.php?album=72
Također bih molio da i vi koji imate tu bljeskalicu (da nemorate gledati mene i moje) napravite nešto pravih slika sa njom i stavite u ovaj topic (dakle slikajte ljude vani, neki party u kući il nešto, ne objekte i izgled vaših prostorija), pošto postoje ljudi koje (kao što je i mene) zanimaju prave slike.
Ako sam falio mjesto za otvorit topic neka ga netko od više sile premjeseti, editira ili šta već, kao i novi topic za komentare ako je potreban iako mislim da je sve jasno i bez komentara. Hvala.