-
E330 okupan u alkoholu
prošli vikend jedan nadasve pristojan pijanac elegantno je prevrnuo tri pune case pelin kole po stolu.. malo je dospjelo i do mog samsunga.. obrisan je odmah.. tada je normalno radio, sve je funkcioniralo..
ujutro vise nije imao zvuka i niti jedna tipka osim one crvene za palit i gasit nije reagirala. iako ima garanciju jos godinu dana (kupljen u t mobile-u), nisam ga nit pokusala nositi, jer znam da je standardna stvar, oksidirala mu maticna (ili kako se to vec kaze) i spasa mu nema..
medjutim, svekar ga je otvarao, cistio alkoholom, zvuk se skroz povratio, sad ponekad prihvati pin, udje u izbornike, radi neko vrijeme, pa se opet sve zablokira i ne reagira niti jedna tipka osim ove crvene slusalice..
sad se pitam, da je oksidirala maticna, on ne bi uopce reagirao, jel tako?
ako se povratio zvuk, i ako tipke ponekad normalno love, znaci li to da mu mozda ipak ima spasa??
-
Zato ja mobitel nikad ne držim na stolu u birtiji:)
Mislim da će tvoj mob uvjek "štekat" malo,jer voda i mobiteli si baš i nisu prijatelji.:spin:
-
frendu je stari eriscsson bio pola dana u moru. trcao je uz rivu i pao mu je u more da nije ni primjetio, tak kad je dosao doma je skuzio da ga nema i isao ga je trazit i kad ga nije mogao nac, iso je bez veze pogledat u more uz rivu i vidio ga na dnu, zaronio, izvadio, posusio i radio je jos godinama! zato uvijek kazem da mobiteli nisu sto su nekad bili:licklips:
-
Odnesi u servis, ali privatni koji moras platit. Sto prije odneses, veca je sansa da bude spasen!
-
Kad padnu u vodu dođe do kratkog spoja i skure se dijelovi ja mislim... Ali posto ovaj daje neke znakove zivota preporucam da pod hitno odneses u servis, sto prije ga stave u kupku to je veca sansa da ce ostat na zivotu...
-
dizem opet ovu temu, jer mobitel sve vise i vise radi..
nisam ga nosila na servis, nekako mi je zao para, a i nadam se da postoje drugi nacini..
dakle, svekar ga je otvarao, par puta cistio u alkoholu, i sad mobitel, kad se upali, svaki put sve duze i duze normalno funkcionira.. bas sve mu radi, tipke, kamera, poruke, pozivi..
i onda odjednom tipke odbijaju poslusnost.. pa nakon nekog vremena opet prorade.. i tako stalno!!
nasa pretpostavka je da je problem negdje u kontaktu tipaka.. kakav, nemamo pojma..
sto vi predlazete??? (osim servisa, ponavljam, zao mi je ostavit pare na servisu jer mob ionako vise ne vrijedi puno)..
svekar je mislio resetirati, probati s novim softverom, no ja nekako mislim da nije problem u softveru..
-
I ja mislim da nije problem u softveru,već možda u oksidiranim spojevima,negdje u mobu.Bilo bi najbolje kad bi netko to mogao staviti u ulrazvučnu kadu.
Mislim da je to trošak nekih 150 kn(tako sam bar pročitao negdje mislim na ovom forumu).Al ako nemaš..nemaš..drugaćije ne znam.
-
najbolje odnijeti na servis jer ce biti prekasno.