-
D600 ili D820?
ovak društvo, dvojim se između kupnje samsunga d600 i d820, pa bi zamolio da me se savjetuje koji da uzmem.znam SVE prednosti i mane d600 te dio prednosti i mana d820, pa ak neko ima potonji jel bi mogao postati kako se mobitel ponaša i tak, da mogu odlučiti koji uzeti.btw jel bi mi bilo pametno uzeti d600 na osnovu bolje kamere od d820 (ak neko može nek posta link na slike; jedna slikana po danu, jedna po noći na najvišoj rezi i kvaliteti da vidim kak d820 stvara slikice).tnx ekipa.ak se iko javi s kojom pametnom puno će mi pomoći. :rolleyes: :drink: :drink: :drink: :throw:
-
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1103
Ja sam ti imal d600,odličan mob,nikakvih problema nisam imal sa njim.
Ja bi ti radije preporučil d600.:thumbup:
-
-
ja sam prije imao d820 i bio sam sasvim zadovoljan...zvuk super,iako kamera nije bila nešta...ne znam stvarno šta da uzmeš možda prije i d600 ali ne znam :-/ :-/ :) :thumbup:
-
Od ta dva uzmi D600 :thumbup:
Ali baci oko na E900 - po funkcijama je gotovo isti kao D600, ali je puno ljepši i ima touch-pad...niti u cijeni nije neka velika razlika...
-
sad ni ja neznam sto da uzmem....
-
d 600 je bolji izbor :rolleyes:
-
što se tiče funkcija,isti telefoni. po meni je d600 bolji od d820 samo zbog kamere.al pošto meni kamera ništa ne znači,uzeo sam si d820 koji mi je puno bolje dizajniran od bublastog d600
-
Gle niti jedna kamera ti nece zamjeniti digitalac, a ona na d600 je nesto bolja od ove na d820 ako ti to puno znaci :thumbup:
Meni je d600 ljepsi i funkcionalniji ali to je subjektivno tako da pogledaj koji ti mob jednostavno bolje odgovara...
Btw netko je napomenuo - baci oko i na e900 ;D