Jel ima koji nacin da se u glavnom izborniku i opcenito povecaju slova i ikone? Da ono dole "IDI NA___ IZBORNIK___SMS" bude vece, itd! Stari mi je malo corav pa trebam sve to uvecat.
Printable View
Jel ima koji nacin da se u glavnom izborniku i opcenito povecaju slova i ikone? Da ono dole "IDI NA___ IZBORNIK___SMS" bude vece, itd! Stari mi je malo corav pa trebam sve to uvecat.
upravo sam pogledao na 6280 (koji koristi Series40 kao i 6233) i nažalost nisam našao. ima samo Postavke > Zaslon > Veličina slova,al to si vjerojatno već skužio. to je samo za poruke,imenik i web browser
Ako se nevaram, veličina slova u izborniku se ne može povećati... bar nisam našao način da ih povećam...
Jedino možeš povećati slova u imeniku i kad pišeš SMS.... Za web browser nisam siguran... :-/ :rolleyes: :spin:
jel zna netko di se može dekodirati ta nokia 6233 ?
jedino u Beogradu. kod nas NE...= Citat =:
Izvorno postao Ludacris
koristi malo "pretraživanje" jer se o tome dosta govrilo i teme postoje (jer je 6233 kodirana isto kao i 6280/6234/6131 [bb5 kodom])... :closed:
od kojih modela nokia ima te nove softvere da se nemog kalkulatorom dekodirat= Citat =:
Izvorno postao Ico
kako to da je Beograd naprendniji od nas ?
Ako se nevaram od modela 6630 (ako se nevaram) pa noviji (6680/6681, N70, 6280/6270, 6233/6234, N72, N73, N80....)= Citat =:
Izvorno postao Ludacris
A u Beogradi ih otključava Dejan... (pričalo se o tome na forumu, potraži malo)... Nećemo dalje u off...
A neka sofwerska nadogradnja?
Sumnjam...= Citat =:
Izvorno postao kresoml
ja ima na svojoj 6280 zadnju verziju softa, pa opet ništa od te opcije... :-/
frend će kupit 6233 pa je zvao nekog lika za unlock i rekao mu je da će za koji tjedan doći taj sofware u hr= Citat =:
Izvorno postao Ico