kako da se koristim s javom za siemens C60 ??????????
Printable View
kako da se koristim s javom za siemens C60 ??????????
...ja ću se samozapalit'...
Pa Snjezo jel' ti čitaš priložena uputstva koja dolaze s mobom???
Ovako - probaj otić' na igre u svom mobu i služiš se Javom...
S druge strane ako misliš na "skidanje" novih Java aplikacija za sada dok ne iskopaju Java aktivator to možeš skinuti s službenih WAP stranica svog operatera (naplačuje se)...
I mala napomena pročitaj najprije teme o sličnim stvarima i u večini slučajeva češ dobiti odgovor na svoje pitanje...:)
u uputstvima se neke stvari proćitaju ali praksa je nešto drugo
Kao prvo reci koji ti je operator. Postoje razlike između VIP-a i Croneta kod skidanja Jave.
hr cronet i bilo bi mi lakše kada bi me netko uputio u postupak i što je sve moguće s time skinuti i kako ?
Java igre i aplikacije se mogu uspjesno instalirati na C60 putem data kabla (DCA-510).
U /java/jam direktoriju treba napraviti novi direktorij za igru ili aplikaciju i zatim tamo kopirati .jar i .jad datoteke.
Primjer: SuperMario igra
Napraviti /java/jam/mario direktorij i iskopirati mario.jar i mario.jad u taj direktorij.
Nakon toga, igra se moze pokrenuti na C60.
Software: Siemens Data Suite za C60, koji se moze skinuti sa Siemensovog weba.
Pozdrav!
...jednostavnije,skini Siemens Data Exchange koji ćeš naći na www.siemens-java.com ...jednostavnije je...napisat ću ti upute...
Moraš imat kabel...
data kabl (DCA-510) ti je USB da znas
Postojil kakav Java aktivator koji moze aktivirati javu na c62 posto je tel nema,ili nekakva verzija softa sa javom?