Kupio novu bateriju za V360, baterija je bila potpuno prazna, stavio sam je punit, na mobu mi se pokazala poruka Ne mogu puniti!
Šta sad?
Printable View
Kupio novu bateriju za V360, baterija je bila potpuno prazna, stavio sam je punit, na mobu mi se pokazala poruka Ne mogu puniti!
Šta sad?
Vrati bateriju nazad i traži novu. :thumbup:
:-/ OK!Ostavit ću je preko noći, pa ćemo vidjet, ako se stanje ne popravi vračam je!= Citat =:
Izvorno postao Ghost Face
Ghost jesi mi ti napisao u jednom postu da nije dobro li-ion baterije prazniti dokraja, tj da se mob gasi?
Kako se postupa sa novom baterijom, jel se u par ciklusa mora potpuno isprazniti/napuniti?
vjerovatno se nešto shebalo u "pametnoj" bateriji..
Ostavio sam do jutra i napunila se!:)
Inače li-on baterije nije dobro pustiti da se isprazne do kraja osim prvih 1-2 puta iako danas svi kupuju mobitele jednom tjedno tako da....;D
reset mobitela pomaže. ili izvadi bateriju na duže vrijeme (oko 5 minuta), stavi nazad, ukopčaj punjač i procimaj ga malo i mora.:thumbup: ako pkaže tu grešku, značida je baterija ok jer da nije ok ne bi ni pokazao tu grešku, tj ne bi mogao ni upaliti mobitel.
Jel sam ti rekao šta se događa sa Li-ion baterijom kada se prazni do kraja :)= Citat =:
Izvorno postao alex1
Samo je prvi puta ostavi da se isprazni do kraja i onda je ostavi nek se puni kojih 6,7h da se baterija formira. :thumbup: