Skino sam office 2007, ali ono što sam dobije je .cue i .bin extenzije
Znam da ih moram spržit na cd, ali kako
Printable View
Skino sam office 2007, ali ono što sam dobije je .cue i .bin extenzije
Znam da ih moram spržit na cd, ali kako
sa nerom idi na make udf dvd.
ili baci to na virtualni cd-rom pomocu alcohola 120% ili deamnon tool.a
najbolje ti je na virtualni cd pomocu alkohola 120%
tako da ne moras snimati!
Nero ti prži bin-cue imageove...Kad ti se otvori onaj New Compilation dijalog, imaš u dnu prozora Open i tamo pronađi CUE datoteku i otvori ju te odaberi Burn...
Ok, rješeno
:closed:
skinul sam office, ali kod instalacije javlja problem, neznam dali je itko probo još ga skinut sa rappidsharea?! i dali mu radi?!
Pretpostavljam da instaliraš sa CD-a. I ja sam imao slične probleme. Savjetujem da ga imaš kao iso i onda ga otvoriš Alcoholom, Daemon toolsima...
da sa cd-a, pa mi neće..budem probo sa alcoholom...= Citat =:
Izvorno postao Dark
evo za one koji ga jos nemaju video :D, bilo mi dosadno pa sam snimo malo
http://rapidshare.com/files/7152882/office.avi
e ovo kaj javlja gresku, i meni je tako... treba prziti CD na 24x ili manje... prvi put sam sprzila na 48x i onda mi se frend smijo i reko da nek snimim na manjoj brzini...i jesam i sve je instalirao normalno...
isto sam skinula s rapidsharea, .bin i .cue fajl...
ja imam problem isto tak sa settlers 5, nece radit kad se instalira. fali mu nekakav fucking file, skinut sa rappid= Citat =:
Izvorno postao tutlek
vjerovatno je problem sto se przi na CD, prziti na DVD
zasto???ja sam frendici sprzila isto na CD i ona je normalno instalirala i sve 5.. :P
pretpostavljam da je mozda i u verziji koja se skida...ja sam skinula neku verziju od 700mb jer mi je zero rekao da je u redu...i fakat je :)
ja sam nedavno skinu office s neta veličine svega cca 80mb.I radi savrseno..ne trebas nikakav patch niti crack.ako koga zanima neka se javi za link
Evo link za office velicine 75MB.radi.provjereno.uzivajtehttp://rapidshare.com/files/4491007/MO2003.rar
sta je to 2003?
Ja sam samo ponudio alternativu.Nisam.Ja misam neki ''žešći'' korisnik office-a,pa sam mislio da istima ovo moze pomoc.