-
Prolupao Pioneer dv 2850
Ima li tko kakvu ideju kako riješiti moj problem.
Imam dvd-divx player pioneer dv 2850 i gore je neki modani firmware od prije oko godinu dana. Sada kad stavim divx samo se ugasi i neće da radi. Isto tako kad stavim snimljeni dvd koji sam sam kreirao, ugasi se, a poslje mi izbaci regije da odaberem koju hoću. To bi još bilo i dobro, ali ja nemogu učiniti ništa da odaberem regiju, nereagira, samo ga mogu ugasiti. Sa originalima dobro radi.
Našao sam ovaj novi firmware Gufiakov fw 1.09.03 i probao staviti, ali ništa, isto mi izbaci regije i mogu ga samo ugasiti.
Što mogu učiniti, osim servisa?
-
Još nikog nema da napiše neku sugestiju?
Neznam što se dogodilo, prije se par puta ugasio kada bi stavio disk unutra, sada se negasi, ali za SVE diskove izbaci neki meni "players region seting" i imam na izbor regije 2, 4 i 5 i piše "pick out any of these".
Nemogu ništa napraviti, što god da stisnem nereagira. Dvd vrti uvodni meni, ali se ništa nedogađa, niti mogu na nešto utjecati.
Molim vas makar neku ideju kako se to može riješiti, tražio sam našto na netu, ali nisam našao kako odblokirati player. Novi firmware nemogu staviti jer i za taj cd-e izbaci isti meni.
HELP :wall: