Novi mob. nova baterija pa da je ne zeznem stalnim prikapčanjem na PC.
Da li zna tko!?
Hvala!
Printable View
Novi mob. nova baterija pa da je ne zeznem stalnim prikapčanjem na PC.
Da li zna tko!?
Hvala!
Nije moguce iskljuciti punjenje moba prilikom prikopcavanja istog na USB kabel...
(barem ja nisam uspio ) ;D :thumbup:
Ako ne ide onom metodom preko servisnog menu-a, onda se ne moze. :(
Najbolje ti je sto manje ustekavati mobitel na kabel dok se baterija ne formira.
Kratko i jasno, nećeš zeznuti bateriju, a ni mob bez obzira koliko puta i kako često ga prikopčavao.= Citat =:
Izvorno postao dejan001
Ako te zanimaju detalji imaš na forumu dvije ili tri teme u kojima se pisalo o baterijama i punjenju
daj mi, molim te, link o tim temama... zanima me bas.. thx= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Evo pogledaj jednu, dalje mi se neda tražit.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=405525#post405525
>
*
<
<
*
<
*
> = Desno
< = Lijevo
* = Zvijezda
Ovo Tipkaj I Pojavit Ce Ti Se Servisni Meni. Tu Mozes Isljuciti Usb Punjenje.
Hvala. Molim;d
Ništa od toga
Kako misliš ništa od toga? Asli nisi mogao uć u servisni izbornik?= Citat =:
Izvorno postao SeaMan
ne moze se iskljucit punjenje vec je bilo tema o tome i niko nije uspio.
Ovisi na kojem mobitelu ;), Ja sam na svome K800 isključio punjenje ;)= Citat =:
Izvorno postao pero1985
Sve ovisi - ali pitanje je bilo za k750i pa NIŠ NE OVISI!!! Nejde i gotovo!!= Citat =:
Izvorno postao mbusic
Najbolje je kupiti bluetooth USB adapter i gotovo. A kabel koristiti eventualno ako je potreban oko update-a softwera i sl.
Slična je stvar i sa MP4. Kad se spoji na USB od kompa uvijek se baterija puni.
Hm... Kakve veze ima sto se puni preko USB-a? Meni to dobro dodje, a kako Sljaka rece, ne moze nastetiti bateriji. :)
Ima nekih koji ne vjeruju bas da to ne steti bateriji. Npr. ja, iz vlastitog iskustva. :(= Citat =:
Izvorno postao Flashy
A dobro, ne treba sad cjepidlaciti jer kad ti se smanji kapacitet baterije proci ce dosta vremena i onda zamjenis istu bateriju drugom ili ako ti mob dosadi kupis drugi i bok-bok! :thumbup:
Probaj koristit onaj kod za servisni menu:desno * lijevo lijevo * lijevo * i prčkaj tamo po opcijama , jer ako ima na K310 onda mora biti i na tvom.
P.S. *-zvjezdica