Doslo je vrijeme da zamijenim svoj k750i,ponajvise radi joysicka.U dilemi sam za koji telefon da ga zamijenim.MIslio sam za W810 ili Samsung E900.Sta vi mislite?Svaka pomoc je dobrodosla.Pozdrav.
Printable View
Doslo je vrijeme da zamijenim svoj k750i,ponajvise radi joysicka.U dilemi sam za koji telefon da ga zamijenim.MIslio sam za W810 ili Samsung E900.Sta vi mislite?Svaka pomoc je dobrodosla.Pozdrav.
svakako si uzmi u obzir 6280 ili 6233, a tu je i EF81...što se tiče ova dva w810 i e900 svakako w810
imao sam i w810i i e900 i daleko mi je bolji bio w810i , e900 ljepši i ima bolji ekran ali sve je ostalo na strani w810 pogotovo baterija koja je na e900 preočajna .. slažem se da bi trebao pogledat i n6233 , mobitele benq siemens ja osobno zaobilazim zbog lošeg signala :thumbup:
Ovisi za što ti mobitel treba...ja da biram između E900 i W810, izabrao bi bez razmišljanja E900, jer je mob odličan...W810 bi uzeo jedino zbog walkmana, ali pošto imam mp3 player, taj mobitel mi nije nešto potreban...osim tog mp3 playera W810 ima malo bolju kameru jer ima autofokus...ali što se tiče dizajna, pa čak i kvalitete izrade, mislim da se ne može mjeriti sa E900...osim toga, E900 je noviji i puno popularniji, pogotovo mi se sviđa touchscreen...
Moj glas za E900 :thumbup:
Baterija na E900 je odlična. Ti je valjda nisi očito dobro formirao, jer meni uz nekih pol sata-sat vremena razgovora drži 3-4 dana bez problema. Čak mi je i osvjetljenje na najjačem...= Citat =:
Izvorno postao vatrogasac1
nebi se složio da je e900 kvalitetnije naprevljen i da je popularniji .. prije bi rekao da se e900 nemože mjerit sa w810i , ... prvenstveno sam i zamjenio e900 nakon 4 dana jer je prenježan , slide je bolje napravljen nego d600 al mi nije baš ostavio pouzdan dojam a i baterija je jednostavno preloša .= Citat =:
Izvorno postao El Niño
Svatko ima svoje mišljenje...ja E900 koristim 3 tjedna, izrada je odlična (niš se ne klima, slide je skroz fiksan, poluatomatski), dok je W810 napravljen od neke jeftine plastike. A i sa baterijom sam više nego zadovoljan jer sam je pravilno formirao...ak ti je 3-4 dana uz sat vremena razgovora preloše za bateriju, onda ne znam, nabavi si agregat za mobitel ;D
gle nisam baksuz , i nije mi to bio prvi mob. znam kako se formira baterija ... ja razgovaram i preko sat do sat i pol na dan a taj samsung nemože to izdržat...uostalom gledao sam po ostalim forumima i ljudi se takodjer žale ... meni mobitel služi prvenstveno za razgovor i ako mob nemože u mojim rukama izdržat tri dana odmah ga se riješim= Citat =:
Izvorno postao El Niño
između W810 i E900 , W810 :thumbup:
Pruža više mogućnosti...
No evo ti par usporedvi, pa malo pročitaj tamo:
W810 vs K750
W810 vs E900
No isto bi ti preporučio 6280/6233 ... o tome imaš u slijedećoj temi:
6280 vs W810
6233 vs W810
Sve ovisi za što ti mob treba... ako ga misliš koristi kao mp3 player, onda definitivno neki W810...
U ostalim slučajima, definitivno neku od nokija 6233/6280... jer imaju jedan od najoljih softova u usporedbi (W810-E900-6280/6233)...
Pa ako se dvomuiš između nekih modela, gore su ti linkovi sa usporedbama, pa možemo i tamo nastaviti... :thumbup:
Ne znam, ja govorim iz vlastitog iskustva i za bateriju na E900 mogu dati samo pohvale...= Citat =:
A barem sam ja promijenio mobitela i mobitela, kaj ovdje ljudi mogu potvrditi, tak da znam kaj znači loša, a kaj dobra baterija na mobu :thumbup:
Što se tiče dizajna, E900 je ljepši od W810... ali to je subjektivno...= Citat =:
Izvorno postao El Niño
Eh, El Niño, kad bi E900 imao touch screen cijena bi mu definitivno bila puno veća... Nema touch-screen, već ima tipke osjetljive na dodir... :thumbup:
A ako želite raspravljati o E900 i W810, tema postoji (W810 vs E900) pa onda možete tamo nastaviti vaše raspravljanje...
A i forumaš koji je otvorio ovu temu, ako se dvoumi baš između ta dva modela, onda neka nastavi tamo...
:spin:
= Citat =:
Izvorno postao El Niño
gle nisi mi baš onda jasan , jućer si se javio na moj oglas di ja mjenjam svoj w800 za neki drugi mob ... i nudio si mi svoj e900 + moja nadoplata , pa ako ti je toliko dobar i toliko kvalitetan i preporućaš ljudima da uzmu e900 , pa zašto si onda htio zamjenit za w800 koji je gotovo isti w810i
između e900 i w810,ipak bi uzeo w810,dosta bolje fotkanje,mp3-sluške,čak i baterija+SE soft...na strani e900 mogu biti samo žemski uzdasi+bolji ekran...
u globalu w810 je bolji aparat i kvalitetnije napravljen....e900 je nježne rukice+one tipke znaju dosta zezati....+bq ef81 bih zaobišao u širokom luku,kvalitetno napravljen ali sve ostalo -majko moja mila daj mi drugi mob-tako je spor da vas to ubije,srašno nešta,ali za probu ga je dobro imati na dan kako bi se malo više cijenili drugi mobovi nakon tog iskustva;D
Ljudi,zbunili ste me pravo sada ;D.Ipak,mislim da cu uzeti W810 jer vec duze vrijeme imam SonyEricssone.Pozdrav.
Ovdje se radi o tome da volim svakih 2-3 tjedna uizeti neki drugi mob, ali realno gledajući E900 mi je ljepši, pa i bolji...ali, kao što rekoh, volim isrobati nešto novo...= Citat =:
W810 sam vidio kod frenda i ne kažem da je mobitel loš, ali mi mi je E900 bolje sjeo...to je moje mišljenje... :thumbup:
Danas sam se cuo sa tipom od kojeg uzimam telefone.Za nekih 10-ak dana donijet ce mi obadva pa uzimam koji mi se vise svidja.Hvala na pomoci.Pozdrav.
Ne zaboravi da w810 dolazi s "golemom" karticom od 512MB, što nije za odbaciti.:thumbup:
Uzmi w810 jer nečes imati problema s jostickom, a i kasnije češ ga prodat lakše/za bolje novce :thumbup:
Kaj se cijene tiče, koštat će kao i Samsung. Pa vidi samo K750i koji je i dan danas odličan mob, a dođe u dućanu 1300kn bez ikakvih pretplata i ugovora. W810 će jako brzo pasti cijena, pogotovo sad kad su došli K800, W850 i sl. tak da se nemoj s tim zavaravati...= Citat =:
Izvorno postao J*man
Jedino me na njemu brine sto nema polopac za kameru.
ma to ti je najmanji problem što nema poklopac za kameru... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Lexxon
Dobro je napravljena zaštita za kameru, pa onda nema straha...
ipak, meni se malo izgrebala kamera, ne jako ali bile su male crtice. valjda zbog nosenja u dzepu. na slikama se nista ne vidi da je losija
Još jedna prednost E900 - ima pokrivenu kameru i ništa se neće izgrebati...gledao sam danas opet W810i u T-Mobileu i mobitel zbilja nije ništa posebno, pogotovo kad ga se uspoređuje za K750i koji je dosta jeftiniji. Radi se gotovo identičnom mobitelima, s tim da W810 ima tu walkman funkciju, bolje slušalice i dobiješ s njim karticu od 512mb...
Još jednom velim čovjeku, ako trebaš mobitel sa walkmanom uzmi W810i...ako ti ne treba walkman, radije uzmi K750i koji je dosta jeftiniji, a skoro je isti kao i W810 (jedino ima joystick, a W810 navi-pad) ili Samsung E900 :thumbup:
on već ima k750,obrati pozornost na k800!Jer stvarno je premala razlika w810 u odnosu na k750,ako već kupješ novi mob,uzmi neš naprednije,osim ako ti je jako mp3 bitan,onda nećeš fulat sa w810+kamera kao na k750 i bolji dizajn...e900 ne bi uzimao u obzir u tvom slučaju,ipak funkcionalno dosta zaostaje,šminka ostaje prvenstveno šminka...(osim izuzetno dobrog video snimanja):thumbup:
Sorry, sad vidim da mijenjaš K750i, fakat sam se zahebao ;D
Onda nemoj nikako uzimati W810i jer je fakat jako sličan W810i...onda obrati pozornost na K800 koji je odličan mobitel, pogotovo kamera s pravim blicom (jedino su slike po mraku malo banana, pogotovo vani)...
@smogovac > E900 je dobra šminka, ali ne možeš reći da je nefunkcionalan...usporedi ga sa W810i i reci po ćemu je W810i bolji osim walkmana i autofokusa na kameri...naravno, po ničemu :thumbup: E900 ima bolji ekran, bolji dizajn, PicselViewer za gledanje Word, Excel, PowerPoint i PDF dokumenata, a od ostalih karakteristika ima 2MPix kameru, blic, odličan video, utor za memorijske kartice i sl. Po meni to nije samo šminka :thumbup: