Jel ima kakav programchic za promjenu ili brisanje IMEi broja. Idealno bi bilo instalirati nekakva programchic za automatsku periodicku promjenu.
Zna netko???
Printable View
Jel ima kakav programchic za promjenu ili brisanje IMEi broja. Idealno bi bilo instalirati nekakva programchic za automatsku periodicku promjenu.
Zna netko???
O tome je već bilo govora x puta, a da skratim. Onaj koji se prikazuje na ekranu možeš, a za onaj koji se šalje mreži moraš malo bolje rasturati elektroniku i kužiti se u sami soft od moba. Ukratko NE.
P.S. Za ilegalne radnje uzmi staru 3310 kaju ćeš gasiti kad je ne koristiš i u koju ćeš stavljati karticu samo za tu svrhu, i niti jednu drugu karticu u taj mob niti tu karticu u drugi mob i nikad ne zovi s lokacija koje se mogu povezati s tobom. Ako je situacija totalno škakljiva (tipa planiraš bombaški napad), onda nemoj mob držati upaljen duže od 10 - ak min, koristi uređaj za izobličavanje glasa, nikad nemoj zvati dva puta s iste lokacije, nemoj mijenjati lokacije po nekoj šabloni, u okolici kuće i slično, provjeravaj prije paljenja mobitela ima li u blizini neki objekt s videonadzorom i budi maksimalno oprezan.
P.S.S. :wstupid: Koje sve gluposti ljudima padaju na pamet.
P.S.S. Promijeni indentitet jer samim postavljanjem ovog pitanja si upao u oko službi sigurnosti, pa ćeš biti pod stalnim nadzorom.
Sad ce mi KGB upast na vrata.
Pitam informativno?;D
vidin ima se iskustva.......kako je bin laden?= Citat =:
Izvorno postao MrBlc
a koju uopće mobitel?
ne postoji univerzalni program, reći ću samo da je to u većini slučajeva kompleksno jednako ili dosta više kao i dekodiranje mobitela.
s jednom razlikom da je to vrlo ilegalna radnja, osim ako se IMEI ne popravlja (čest slučaj na Nokia tel), znači vraćaš isti IMEI koji je na stickeru telefona.
Telefon je k750i i neznam baš da je to ilegalno.To je moje vlasništvo i nisam ništa potpisao nikome.Ako ja želim promjeniti IMEi na svom telefonu, mislim da je to moja stvar.
Možda sam u krivu ali tako mislim.
vidim da si malo van nekih stvari, ali OK, nije problem.
objasnit ću ti laički; promjeni si JMBG ili sad broj osobne na osobnoj iskaznici, to je tvoje vlasništvo, pa se žali kad završiš u bajbukani.
ili, si promjeni broj šasije na autu...
ili ili ili.
valjda se sad razumijemo.
što se tiče ostatka threada, promjena IMEI-a na K750 je moguća, ali ju sam u kućnoj radinosti ti nećeš rješit.
ali, volio bih znati, zašto ti to treba? koji je točno razlog, opravdani?
Ako imaš dobar, razlog, sa pokrićem, ja ti badave promjenim IMEI
Nemam nekakav poseban razlog.Mobitel je kupljen u trgovini i imam racun za njega.Jedino sam mislio da ima nekakav programchic koji bi mi periodicki mjenjao IMEi.
Ali ako ne, nemam potrebe mjenjati imei.
@inovator, hvala na ponudi
sa periodičkom promjenom IMEI-a bi se vjerovatno suočio s time da nekad ne bi mogao prijaviti broj na mrežu...
ali to su sad druge priče.
IMEI ne dirati i to je to, on je tebi kao korisniku nebitan i to je to