Bok. Namjeravam kupiti Nokiu 6233 pa me zanima što sve sadrži prodajni paket kad bih ga kupovao novog u dućanu. Zanima me da li dobijem data cable, slušalice... Hvala!
Printable View
Bok. Namjeravam kupiti Nokiu 6233 pa me zanima što sve sadrži prodajni paket kad bih ga kupovao novog u dućanu. Zanima me da li dobijem data cable, slušalice... Hvala!
pretpostavljam kao i sa 6280: data cable, slušalice,pc suite CD, mini SD 64 mb kartica.
nema data kabela !
punjac, baterija, 64mb, fon, slusalice,
A jel ima za kupiti taj kabel i kolko on kosta?= Citat =:
Izvorno postao robee
u mobisu ima original, 298Kn...
http://www.mobis.hr/enhancements_det.asp?ite_id=456
Možda ako naletiš u nekom drugom dućanu, ali nisam ziher... :thumbup:
U skoro svakom mobitel shopu ima data kabela, neoriginalnih ima čak i po 66kn samo treba naletit na tako povoljne.= Citat =:
Izvorno postao dakinho
Malo je to problematično sa kablovima za ovaj mobitel jer on koristi novi tip CA-53, za razliku od starih DKU-2 kablova. Jer novi kabel služi i za flashanje te za onu opciju Mass Storage. Ja doduše to nisam isprobao, ali mislim da ako koristiš stari DKU-2 kabel da onda nemaš opciju Mass storage (memorijska kartica se prepoznaje kao USB stick)...Ali mislim da bi stvar uredno trebala šljakati bez (a možda čak i sa) naprednijih mogućnosti.
Pa neznam kako onda 6630 može radit update sa svojim DKU-2 kablom?= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
A mass storage radi na 6230i i sa DKU-2 home made verzijom-provjereno.
Postoje također i CA-53 klonovi ;D
http://img209.imageshack.us/img209/1...2287tr5.th.jpg
Pozdrav!
Ja bi također htio 6233 nekodiranu iz dućana a našo sam je u Mercatoru za 2200 kn, ali ima samo 1 godinu garancije u nekom lijevom servisu. Zanima me dali se to isplati tj. da li je puno veći rizik od grešaka u softu, da mi se pokvari za godinu dana i sl.
Unaprijed zahvaljujem!
Btw. ja sam poslao liku iz t-mobilea mail i reko mi je da ne dolaze slušalice u prodajnom paketu, a i slušalice su svrstane pod dodatnom opremom za dotični mob kao i data kabel:
http://www.nokia.com.hr/id85027.html
"t-mobile@t-mobile.hr
Postovani gospodine Malnar,
zahvaljujemo na Vasem e-mail upitu te Vas zelimo obavijestiti da u
sadrzaju prodajnog paketa Nokia 6233 nisu i slusalice HS-23.
Za sva dodatna pitanja ili nejasnoce, budite slobodni obratiti se na
istu e-mail adresu.
Srdacan pozdrav"
Isprika na malo dužem postu al ipak mi je prvi :)
Eto našao sam 6233 koji u paketu sadrži i slušalice i kabel. U nekom shopu i importaneu za 2450 kn. Sutra ga idem kupiti ali se jos uvijek malo premišljam da li da uzmem rabljeni N73. Jedino me brine za N73 da ako ga kupim rabljenog da mi ne pukne joystick.
čuj, ja bi osobno uzeo N73, ipak je symbič, dobra kamera, makar i na 6233 je čist solidna...a za joystic... pa probaj nabaviti N73 sa garancijom.
Dakinho jel u importaneu 1 god ili 2 god garancija?
Nisam pitao, samo sam na brzinu vidio da je na akciji s nekih 2600 kn snižen na 2450 kn, i za data kabel i slušalice piše DA/DA. A sutra idem kupit uređaj, pa javim, vjerojatno je godinu dana ali budem vidio.= Citat =:
Izvorno postao marr
Pa gdje ćeš N73 uspoređivati sa ovim :))
garancije u dućanima su obično godinu dana... Jedino je kod operatera (t-mob, VIP) garancija na neke uređaje 2 godine... tako da ako želiš kupiti mob u nekom dućanu onda ćeš teško naći da je garancija 2 godine... :-/= Citat =:
Izvorno postao marr
A što se tiče usporedbe: N73 - 6280... Definitivno N73... ali bi ga polovnog uzeo jedino pod uvjetom da ima garanciju... bez garancije ništa... :-/
a svašta , ja sam uzeo baš taj paket iz t-mobile-a= Citat =:
Izvorno postao marr
i dobio sam slušalice u paketu! tako da stvarno neznam ko tu koga:evil:
očito ni sami neznaju kaj prodaju.....
kabel nisam dobio(to si još moram nabavit) , al 64mb micro SD i to se dobiva........
sve nokie kupljene u bilo kojem dučanu ako imaju mobisovu garanciju imaju 2.g jamstvo.... :thumbup:
Evo još jednog famoznog maila za mene:= Citat =:
Izvorno postao mobman
Postovani,
zahvaljujemo na vasem ponovnom upitu te vas zelimo obavijestiti da se u
prodajnom paketu Nokia 6233 nalaze i upute, Jamstveni list, punjac i
baterija.
Koji kretenčine tekomofski, lol :spin: :spin: :spin:
ljudi znaju svoj posao , ma svaka im čast;D ;D= Citat =:
Izvorno postao marr
Ja kupio nokiu 6233 prije mjesec dana u t-mobileu za 600kn (prešao sa simpe na pretplatu flex150 na 2 godine), sa mobom sam dobio punjač, stereo slušalice, 64mb mem karticu, cd sa programom za spajanje na računalo, punjač, bateriju. Mobitel uopće nije brandiran na t-mobile, osim što je zaključan na njihove kartice, soft tipke nisu zaključane na t-mobile (npr. spajanje na t-zones) već ih možeš reprogramirati kako ti hoćeš, jedino t-mobile sranje u cijelom mobu je t-mobile tema koja se također može promjeniti, drugim riječima mob dobiš za malo para, a ko iz dućana je i ima najnoviju verziju softwera 4.5.....
P.S. Što se tiče garancije, na hgspotovoj stranici piše da je garancija 12 mj, na vemilovoj piše da je 24mj, tako da ti je to od trgovine do trgovine. U t-mobileu je 24mj.
:ban: :lol:= Citat =:
Izvorno postao gringo
ono boldano, znači da je mob brandiran na t-mobile... T-mobile brandira tako svoje mobitele da stavi svoju temu, jednu ikonu za spajanje na wap, svoj screen-saver i tako neke sitnice... sve u svemu mob je brandiran, ali ne kao VIP/vodafoneovi mobiteli koji imaju drugačije ikone...
Što se tiče soft-tipki, normalno da se one mogu programirati da ti idu na šta hoćeš... Bar je tako kod Nokia... A i sama činjenica da neradi na druge kartice osim na t-mobileove, zanči da je zaključan na t-mobile.. :spin: :thumbup: