definitivno najbolja kupnja ove zime, sto vi mislite?
Printable View
definitivno najbolja kupnja ove zime, sto vi mislite?
Zima još nije počela ;)
Svakako! Pročitajte test u novom broju Mobila!
Evo u Oglasniku ga nude za 750 - od VIP-a, i za 1300 kn - nije zaključan...
Stvarno telefon koji se isplati kupiti u dućanu, daje dosta toga za malo para...
891 kn isto košta i Siemens C60 u VIPme kompletu...
po mome najisplativije je motorola c450 za 991kn u vipme paketu
A gdje ga se moze kupiti? Ja bi ga kupio ili nezakljucanog ili u Simpa paketu?
Igro sam se malo s tom motorolom i nije bog-zna-kaj... škripi plastika a izbornik je očajan (po mom skromnom mišljenju)...= Citat =:
Poslao: jay
po mome najisplativije je motorola c450 za 991kn u vipme paketu
a po mom skromnom mišljenu motorole niš ne valjaju(to sam napiso po ko zna koji put)!:)
Evo, moj frend je kupio Panasonic G60, i stvarno dobro izgleda. Al mi nije sjeo. Uzasno je spor.
Drugi je uzeo Siemensa c60 koji mi isto lijepo izgleda al mi isto nije skroz sjeo. Jako je losa ona sredisnja navigacijska tipka.
A ja sam zato uzeo t230 bez prevelikih ocekivanja, jer je za mamu, a ja si planiram uzet t610 cim skupim dosta vip club bodova.
I uglavnom, odusevljen sam ovim malim mobitelom.
Istina je da sam dosad imao Sonya J70, pa nisam ni bio upucen u sve blagodati moderne tehnologije, ali koliko sam se igrao ovim Panasonicom i Siemensom, cini mi se da T230 ima vise opcija.
Odusevljen sam hrvatskim T9. I nije toliko spor koliko stari Ericssoni, no sporiji je od mog Sonya. Jedina velika zamjerka u odnosu na starog Sonya je postojanje samo jednog zvuka za SMS.
Uglavnom, za tih 891 kuna je stvarno najkvalitetniji mobac.
Al imam jedno pitanje.
Ako nabavim usb kabel u emshopu za kojih 200 kuna, kakve mogucnosti dobijam s njim? Jel cu moc stavljat nove slike, theme i melodije besplatno? Jer sam negdje na newsama procitao da se to ne moze jer nema program za to!?
Ispricavam se na poduzem postu, al eto, morao sam rec nesto o ovom mobitelu s kojim se igram vec dva dana non stop. :)
ne znam kako će kabel funkcionirat s T230, ali ja imam loša iskustva s T68i - nisam ga nikako uspio povezati putem kabela (serijski je bio)...
to zato kaj si ga ti pokusavo povezati, komp je to znao i nije se htio spojiti!
da, a zaboravljaš da sam ga pokušao povezat sa špagicom, a ne kabelom... :)
Tako je Motorole nevaljaju. T 230 ce sicher bit zakon!
baš mi je drago što se slažeš sa mnom.
kveščn:da li je itko probao spojit mca-25 na t230 i da li sve šljaka?i da li je mca-30 išta bolja od 25ice?
meni jedino fali infra na ovom mobu.inače,danas sam ga malo bolje pogledao u trgovini.upalio sam ga i vidio sam samo onu uvodnu animaciju.nekako mi je jako prevladavala plava boja ali vjerujem da se to da popravit.plastika izgleda jeftino.tolko od mene za sada.
imaš u novom mobilu - paše MCA-25 na T230
pa dobro kako je moguče da t230 nije ništa jeftiniji na crnjaka
e ljudi a ako ga uzmem sa ugovorom na 12 mjeseci onda bi ga platio 211kn. (pretplatu dam starom i svoj t68)
btw: kako se ono vidi stanje na vip club bodovi?
Na koji način članovi VIP.cluba mogu saznati o broju bodova na svom VIP.club računu?
Informacije o broju bodova VIP.club će pružati putem:
- mjesečnog VIP računa za telekomunikacijske usluge
- periodičnih detaljnih izvješća o stečenim bodovima, koja se šalju dva puta godišnje (svakih 6 mjeseci)
- provjere statusa bodova putem VIP.tekstualne poruke na broj 091 710 010: Bod ili putem Wap-a.
O posebnim promocijama, pogodnostima VIP.club će informirati putem VIP.tekstualnih poruka na VIP telefonski broj za kontakt ili pisma na adresu člana.
1.da li postoji software s kojim se prebacuju melodije i slike u t230 (ili neki drugi SE) ili sve mora ici preko wap-a, takodjer
zanima me i manipulacija adresarom isl...?
2. da li smo budilica radi kad je telefon iskljucen ili i podsjetnici
3. da li se moze glasnoca tona za poruku podesavat zasebno (cuo sam da ako se nekome pridjeli muzika, ona svira i kad taj netko posalje poruku)
4. da li se svaki put kod ulaska u imenik mora otipkat par slova (imena osobe) pa onda pritisnit tipka yes za doci do kontakta?
5. cijena kamere i cijena kabela?
= Citat =:
Poslao: BoTiA
1.da li postoji software s kojim se prebacuju melodije i slike u t230 (ili neki drugi SE) ili sve mora ici preko wap-a, takodjer
zanima me i manipulacija adresarom isl...? Postoji na stranici sonyeriksona sonyericsson.com. Nema mogu†nosti sinkronizacije adresara na mobu preko nekog programa za T 230, 300 i 310. Navodno je to mogu†e na T 610 ali moja sestra nije uspjela.
2. da li smo budilica radi kad je telefon iskljucen ili i podsjetnici Samo budilica
3. da li se moze glasnoca tona za poruku podesavat zasebno (cuo sam da ako se nekome pridjeli muzika, ona svira i kad taj netko posalje poruku) Mislim da ne
4. da li se svaki put kod ulaska u imenik mora otipkat par slova (imena osobe) pa onda pritisnit tipka yes za doci do kontakta? mogu se sa strelicama gore za od A, dolje za od ¦
5. cijena kamere i cijena kabela? kamera oko 700 kuna, kabel oko 300 - 400. T 3oo ne mo§eç spojiti sa kabelom, ja isprobao za t 230 ne znam
= Citat =:
Poslao: refugee
Evo, moj frend je kupio Panasonic G60, i stvarno dobro izgleda. Al mi nije sjeo. Uzasno je spor.
Drugi je uzeo Siemensa c60 koji mi isto lijepo izgleda al mi isto nije skroz sjeo. Jako je losa ona sredisnja navigacijska tipka.
A ja sam zato uzeo t230 bez prevelikih ocekivanja, jer je za mamu, a ja si planiram uzet t610 cim skupim dosta vip club bodova.
I uglavnom, odusevljen sam ovim malim mobitelom.
Istina je da sam dosad imao Sonya J70, pa nisam ni bio upucen u sve blagodati moderne tehnologije, ali koliko sam se igrao ovim Panasonicom i Siemensom, cini mi se da T230 ima vise opcija.
Odusevljen sam hrvatskim T9. I nije toliko spor koliko stari Ericssoni, no sporiji je od mog Sonya. Jedina velika zamjerka u odnosu na starog Sonya je postojanje samo jednog zvuka za SMS.
Uglavnom, za tih 891 kuna je stvarno najkvalitetniji mobac.
Al imam jedno pitanje.
Ako nabavim usb kabel u emshopu za kojih 200 kuna, kakve mogucnosti dobijam s njim? Jel cu moc stavljat nove slike, theme i melodije besplatno? Jer sam negdje na newsama procitao da se to ne moze jer nema program za to!? Ima programa na Sonyericsson.com. Ne znam kak kabel funkcionira na T 230, ali znam da kabel ne funkcionira na t 300 nego samo preko infracrvenog.
Ispricavam se na poduzem postu, al eto, morao sam rec nesto o ovom mobitelu s kojim se igram vec dva dana non stop. :)
Pitanje za korisnike T 230?
1) Da li ima kalendar sa prikazom mjeseca kao R 520 ili T 65
2) Da li se kontaktu mogu pridruziti vise brojeva - kuca, posao, mobitel?
Hvala na odgovoru
Za 1., mislim da nema.
A za 2. Da, ima kuca, posao, mobitel i e-mail u kontaktima. Sve to puta 250.
Zna li netko koliko traje baterija na t230?
inace, danas sam malo prckao po njemu ... evo zakljucaka
- dobro:
malen, lagan, dovoljno brz, lijep, boje i ekran su skroz OK, jeftin (mogu ga nabavit za 600 kn)
- lose:
samo jedan ton za SMS, nema kalendar, kad se ukljuci screen saver onda propusteni pozivi nisu vidljivi na ekranu,
kod pregledavanja podsjetnika oni se prikazuju po sadrzaju a ne po datumu i satu kad su postavljeni, od softwera sam samo nasao aplikacije za download slika, melodije se mogu skidat samo preko wap-a, imenik nije moguce editirat (ispravite me ako grijesim)
eto ...
Standard battery, Li-Ion Up to 275 h Up to 7 h 30 min