Ovako imam jedan problem a neznam ni jeli problem
ja svoj se k610i punim svaka dva dana pa oni koji imaju takav mob neka kazu koliko njima traje jer mislim da je to premalo
Printable View
Ovako imam jedan problem a neznam ni jeli problem
ja svoj se k610i punim svaka dva dana pa oni koji imaju takav mob neka kazu koliko njima traje jer mislim da je to premalo
A koliko pricaš dnevno i koristiš mob opcenito?
pa pricam mozda minut dnevno gotovo nista uglavnom saljem smsove i igram gledam videa i tako to oko sat ili dva dnevno prosjecno= Citat =:
Izvorno postao konan1
Meni na K610 baterija traje cca nekih 3 dana (možda malo više)... zato jer se uglavnom sa njega šalju SMS_ovi, tu i tamo neka slika okine i to je to...
E sad ovisi koliko poruka dnevno šalješ, a pošto po sat - dva dnevno igraš igrice i gledaš video, to je uredu, jer to isto troši bateriju, slično ko da dnevno razgovraš sat-dva... :spin:
Samnji igranje igrica i gledanje filmića na nekih 15ak minuta dnevno pa ćeš vidjet da traje duže...
ma misli sve skupa sta radim i sms i igre i pozivi ili nesto drugo internet vjesti neznam sta bi spomenijo ali sve skupa mislim= Citat =:
Izvorno postao Ico
Al opet... dva sata dnevno "višenja" na mobu (igranje igrica, gledanje filmića, surfanje netom...), sve to troši bateriju...= Citat =:
Izvorno postao Baba
Kad bi to skratio malo, baterija bi ti duže trajala...
Kažem, kod mene traje 3 dana... :thumbup:
igranje u javi naprosto guta bateriju, niš čudno.........
Na nekim modelima, nepunjenje do kraja, punjenje različitim punjačima istog utora....smanjuju vjek baterije, logično je ako duže vrijeme dosta trošiš mob automatski ga svako malo puniš, svakim punjenjem baterija slabi...
meni na v630 traje maksimum 2 dana. imam ga 3 tjedna i baterija mi je 3 ili 4 puta izdrzala dva dana ovo sve ostalo po dan. mislim da ga bas ne smijes dirat i onda bi mogo mozda 3 dana
Meni na K750i baterija traje 4 dana uz slusanje radia malo muzike, nesto sms-ova ,poziva....
meni zna trajat i po 4 dana nekad, ali recimo kao danas kad pol dana imam upaljen bluetooth i javu upaljenu onda jedva izdrzi jedan dan.
Ja sam zadovoljan
ako te zanima jeli baterija dobra ostaviš mob u stand-by ako izdrži koliko piše u specifikacijama dobra je. Sva ova nagađanja (primjer: 20 min poziva, uglavnom sms-ovi, 30-ak min igara, slušanja glazbe itd...) su prilivanja iz šupljeg u prazno, jer sve je to individualno (jačina svjetla, jakost tona, korišenje BT-a i sl.)
Svi bi tili da im baterija mase 20-30 grama drži po mogućnosti 10-ak dana, uz naravno svakodnevnu upotrebu (slikavanje, igranje, slušanje mp3-a, pričanje itd.)
Ako ti malo drži kupi akumulator 55 Ah i auto punjač i vuci ga za sobom!!!
Meni na K750i baterija drži 3 dana.Većinom slušam muziku i šaljem sms-ove.
Mob je sada star godinu dana, kada je bio novi baterija mi je trajala 4 dana.