-
M55 v91 u v10
Sada imam v91 kojeg sam puknuo sa v10, malo iz dosade, malo iz očekivanja veće brzine rada mobitela.
Inače je sve ok, drugi je problem.
Mobitel sa poklonio tastu, volio bih vratiti v10 lg06 zbog hr menija, imam neoriginalni kabel. Koja je procedura i može li se to raditi bez posljedica.
Hvala
-
Pa da namjestiš jezik na hrvatski?:rolleyes:
-
@Ro@m ne pričaj gluposti, nego prvo provjeri da li postoji hr u v.91.
Ovako postoje ti dva načina. Prvi je da samo flashaš drugi lang pack. Za ovo bi morao znati da li se položaj langpack kod v.91 poklapa sa v.10 ili sa. v.11, ili se u najgorem slučaju ne poklapa s nijednom verzijom. Ako znaš gdje je smješten, ili ako imaš vremena s Hex editorom provjeravati, mogu ti poslati lang pack.
Drugi način je da sa V-klay-om ubaciš kompletan fullflash s našim langpackom. Pri tom gubiš sve podatke, adresar, slike, igre, melodije.... tako da ih spremi prije toga.
Ne znam da li imaš čistu v.91 ili je patchana, pa javi na što si se odlučio tako da možemo dalje.
-
Hey,sorry.
Ja sam na S55 stavio v91 i ima hrvatski jezik.
-
Verzija 91 nije službena verzija, određeni jezici postoje samo ako ih je netko stavio.
Koliko mi je poznato, nisam vidio M55 v.91 sa hrvatskim. Isto tako postoje dvije hardverski različite verzije M55 (nazovimo ih obična i nogometna verzija, ona koja je izašla prije SP-a zajedno s DVD-om). Nogomentu verziju nije bilo moguće nadograditi sa službenim updateom sa hrvatskim jezikom. Isto tako da bi Langpack radio trebalo je unijeti određene izmjene. Ako te zanima tematika, pogledaj stare teme o M55, naći ćeš dosta zanimljivog štiva.
-
Moj M55 je bio iz nogometnog kompleta i bez problema sam ga nadogradio na v91, nije patchiran, nego baš cijelu sw update, nekih cca 4 mb.
Ima samo europske jezike, a podaci mi nisu bitni jer je sve počišćeno, tast ga koristi.
Ja bih puknuo fullflash, samo da radi ok.
Pozdrav. T
-
Javi mi mail na privat pa ću ti poslat fullflash.