Danas na njemackoj starni naschao novu motorolu...
slika----> http://www.teltarif.de/h/motorola/rizr/bild:2.html
ima 2megapixel kameru -
utor za microSD
stereo slusalice za MP3-player
bluetooth....slider-
ne izgleda lose...u prodaju za 349.-€
Printable View
Danas na njemackoj starni naschao novu motorolu...
slika----> http://www.teltarif.de/h/motorola/rizr/bild:2.html
ima 2megapixel kameru -
utor za microSD
stereo slusalice za MP3-player
bluetooth....slider-
ne izgleda lose...u prodaju za 349.-€
Da bilo je već govora ovdje o tom modelu, no cijena mu je zanimljiva... znači za 2 mjeseca bude bila oko 249€ kod nas u oglasniku ;D= Citat =:
Izvorno postao nokman
tako je gogs,reci mu...
po meni je to l7 slide...ko voli nek izvoli:spin:
pa i ja bi se s tim složio ali ne u potpunosti jer tu stoji 2MPX kamera, a na L7 je obična VGA. I vjerujem da je stabilnost softvera jako dobra jer su kak mi se čini u motoroli njihovi programeri počeli nešto i raditi! :D= Citat =:
Izvorno postao smogovac
ma izgledom sam mislio...kamera kod takvih mobova ne igra veliku ulogu...
da, a za 3 mj 150 € jer će ju pojest konkurencija...= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Mislim svaka im čast na sve boljim modelima, ali se previše oslanjaju u motoroli na izgled a premalo na funkcionalnost i tehnologiju...tipično
u zadnje vrijeme je bilo tako, ali sad su sa ovim novim modelima počeli ozbiljno konkurirati SE modelima što se tiće firmware-a i funkcionalnosti. Stvarno sam se iznenadio kad sam neki dan uzeo u ruku krzr i malo prešao po meni-u. Došao mi je kolega iz švabije i tamo ju je nabavio pa sam rekao da je ponese pa da malo vidim kako je to sve napravljeno, i stvarno je odlično.= Citat =:
Izvorno postao observer
Jedino mu je još mana brzina otvaranja slika, no kak su krenuli, bit će i to sređeno!
No to se paralelno može reći i za Rizr jer su u isto vrijeme najavljeni. nisam siguran, ali mislim da čak koriste istu platformu firmware-a
a joj teško..svi mi to htjeli,ali daleko je motrola od SE-a i njoke po pitanju softa...:thumbup:
meni se svida :thumbup:
cjena ne :loco:
nisam znao da je taj vec tema tu bio,sorry folks :jump:
najbliža je samsungu.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
nisam rekao da je ista, ali ne možeš reći da je daleko jer sam se ja uvjerio. u zadnje vrijeme sam imao dosta se-a koje sam prodavao i mogu reći da ove novije motorole stvarno mogu konkurirati SE-u.:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Nabavi krzr i uvjeri se sam, pa ćeš vidjeti da sam u pravu. Ja ne volim pisati nešto što nisam napravio ili testirao, tako da stojim iza ovoga :thumbup: :thumbup:
Poštovanje :)
ma ljep je mob i dobar ali kao da je čista kopija krzr k1...ne znam jeste vidili novi moto ROKR E6 mislim da se tak zove...http://areamobile.de/images/handies/...07rokre6_1.jpg
jesi imao koji top model se-a?a ne k510i samo?nešto tipa w950,k800,w850?vrijeme će pokazati...= Citat =:
Izvorno postao GoGs
jeli to ovaj mob?
z3
Da, to je taj mobitel.= Citat =:
Izvorno postao Skener
Nije mi bas nesto... Sad u opcoj navali kliznih mobitela ima mi i puno ljepsih mada inace volim motorolu mislim da se ovaj nece nac u mojoj kolekciji. Razocarali su me u zadnje vrijeme, nemaju mob koji nakon d600 i ef81 nebi smatrao korakom unatrag tak da necu tak skoro na motorolu izgleda.
zanimljiv mobitel, OK dizajniran, a i soft je vjerojatno OK, kao i par zadnjih popularnijih modela........
jesam, imao sam ga. točnije, w850, a w950 sam imao na par dana. Ok, software im leti, ali jel si ti imao krzr ili rizr?= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Čitam po stranim forumima i izgleda da su ljudi jako zadovoljni novim rizr_om iako je malo skup.