-
titlovi+film
Postoji li neki program ili neko zna nacin kako spojit titlove i film u mpge4 formatu i sprzit ga na cd ka video format i gledat ga na dvd-u.Za przinje i gledanje znam sam,uspia san ga sprzit i gledat,al nemogu ga ujedinit sa titlovima.Zna li neko nacin???
-
evo baš se i ja s tim mučim :(
hoću staviti titlove na prison break i zapržiti u dvd format, ali izgleda da se titlovi mogu zalijepiti samo sa virtual dub-om a to je tako komplicirano.... zar ne postoji jednostavniji i što je najvažnije BRŽI način da ubacim titlove u divx?
-
-
Vidi vidi,ima ode puno lipoga za procitat i naucit.Svaka cast fly::nan, da mogu da bi ti reputaacije :thumbup: :thumbup:
Ajmo ovo vidit pa ko prvi skuzi neka napise!:spin:
-
probaj sa suDIX core:thumbup:
-
Flynan jesi provala sta
Meni javlja gresku u vobeditu kad otvorin film prije nego pocme demuxing!
-
e pa vako... nakon podužeg sexa sinoć s tim titlovima uspjela sam poluditi od muke. naime... koliko sam ja skužila titlove u divix možeš zalijepiti s Virtual Dubom, ali prije toga moraš instalirati VobSub da bi dobio TextSub filter. i sve to radi, probala ja... zalijepi se titl samo što ti sejvanje nakon toga traje doslovno u realnom vremenu. dakle ako imaš film od 3 sata, upravo toliko će ti trajati sejvanje divixa s titlovima.
ja sam se služila ovim tutom.
nakon ubacivanja titla jednostavno otvoriš nero vision i tamo fino napraviš dvd.
-
Znaci uspila si na Prison Break stavit subtitle,sprzit ga i gledat na dvd-u sluzeci se tim tutorialom???Trenutno nemogu provat nisan doma, provat cu cim stignem.
-
na kraju sam odustala od stavljanja titlova na divix jer mi je to predugo trajalo. pretvorila sam dvix u dvd, napravila meni ali titlova nemam.
sad sam probala sa ovim. ali na 3.točki kod spajanja mi javlja grešku da ima "too much spots nešto" :confused: tako da sam opet bacila sat vremena u vjetar. ne znam više šta da radim. izgleda da ću morati lijepiti titlove s Virtual Dubom. demit. to tako dugo traje.... a šta da radim?!?!
-
zasto jednostavno mora biti komplicirano :(