kupio sam taj mob ali s joystickom u jako loešm stanju skoro da ne radi a mob nema garancije. se da gdje to zamjenit ili slozit i za koju lovu?
znam da su bile već te teme ali tamo nista nije točno objašnjeno!
Printable View
kupio sam taj mob ali s joystickom u jako loešm stanju skoro da ne radi a mob nema garancije. se da gdje to zamjenit ili slozit i za koju lovu?
znam da su bile već te teme ali tamo nista nije točno objašnjeno!
probaj sa kompresorom ispuhat oko đoistika. Nekima je pomoglo.
200kn na crno ti je popravak
200kn u jebote...probat ću s kopresorom
hvala
odi na benzinsku i propuši mu dušu ;D= Citat =:
Izvorno postao jozzo
evo jedan frend to napravio na k700 i joystick proradio mene sad zanima jel to opasno po mobitel iji je sigurno ipak je to wd..........
znam da je bilo 1000000 tema o đojsticima ali ja mislim da ovakva nije
Ne vjerujem da to moze ista pomoc. WD smanjuje trenje izmedu dijelova jer stvara film na povrsinama ali to kod joysticka nema veze s tim sto ne radi. Druga stvar da cisto fizicki zapinje zbog npr. spigane plastike...
Ak radi zakaj ne... počisti prašinu i podmaži, ja mislim da nemože bit ništ mobitelu ak malo špricneš ili špricni na krpu i lagano pređi po limićima(il čemu već).Al ak su se potrgali limići onda ništa od toga...
Možda bi proradilo da ga staviš u škripac i zaštemaš dva-tri puta čekićem;D ;D ;D
šala..
spojene dvije teme u jednu zbog slicnog problema i rjesavanja istog :)
može odgovor od vas kojima je riknuo joystic na k750, da li vam rikne totalno,tj. da li uopče neće radit u nekom smjeru ili svima ili povremeno šteka, jer meni nekako čudno se ponaša u smjeru gore, ko da nema onaj fini "klik", koji put umjesto gore kao da mi potvrdi , kao da mi pritisne za potvrdu. tek sam ga nedavno uzeo ali na crnjaka pa nemam garanciju, pa me zanima jer već odlazi ili...:-/
Prvi nekakvi znakovi kvara joysticka, bi se očitali u tome da ti joystick neide tamo di ti hoćeš, tj da ne ide recimo gore kad ti gurneš jostick prema gore... počne štekati pomalo...
Možda je ista stvar i sa tvojim... jedino ovisi koliko ga je netko prije tebe koristio... :rolleyes: :-/
Bolje je kupiti w810i koji nema problema sa joystickom,nego se mučiti joystickom od k750i.Ja sam ga imala pola godine,i nije mi uopće štekao,jer sam jako dobro pazila.
Kaj popravak stvarno košta 200 kn? Mislim da sam negdje na forumu pročitao da je oko 150 kn
imaš i servisera, naravno ne ovlaštenih koji ti poprave, zamjene i za 100tinjak kuna
evo, napokon se i ja mogu pridružiti drukim članovima sa problemom jojstika na K750i. madrfaking pisof šit!!:chef: nosim ga u jedan servis telefona gdje čovjek veli da nijedan ne rikne nego se ukaka smećem , on rastavi mob , počisti potrebno i podmaže jojstik.
I kasnije sve u redu?= Citat =:
Izvorno postao AutoXpert
znači li to da bi mob trebalo stalno nositi u prozirnoj najlon vrećici?
vidićemo , javim kad to riješim:thumbup:
evo, napokon sam odnio 750ku čivjeku radi đojstika. za 50 kuna mi ga je prelemio i sad je opet savršen. bili su popucali lemovi đojsa sa pločom. znači ne treba ga mijenjat nego ili očistit i podmazat ili prelamit.:thumbup: :beer:
ja imam treci SE sa đojom i kada pocne stekat samo ga propusem (plucima ne kompresorom) i malo utrljam u krug i oda radi koliko toliko ali bolje
....najdrazi mobovi su mi s.e. i imao dosta modela i vecina s jojsticima.. i mogu rec da mi nikad nije steko ako sam ga kupio ja i koristio,a ne stedim ga,samo malo ga propusem il pokupim prasinu s vremena na vrijeme da se ne bi nakupilo grinje il takvo nesto...tvrdim da je to zbog prasine hrane il ceg god...na mojem k700 nije nikad jojstick steko..dok na jednom kojeg mi frend dao da se rjesim stvarno stekao jojstic,sto prije nisam ni vjerovao a citam stalno da svima steka..i eto malo uzeo stapic za usi podrezo ga da moze uc unutra natopis necim il i pobrises..il otvoris i pokupis smece i jojstic je normalno radio..inace mi je to puno drazi nacin kretanja meni-jem nego taj famozni d-pad..(naravno ako đojstik radi normalno)
slažem se ljepše je radit s đojstikom ja svog svaki dan čistim mekom četkicom i radi super