Pomoć!
Nakon instalacije programa Paragon InterKey portable 2.0 i ponovnog reseta windowsi se više ne podižu, jednostavno pobijeli ekran. Ne znam što da radim?
Printable View
Pomoć!
Nakon instalacije programa Paragon InterKey portable 2.0 i ponovnog reseta windowsi se više ne podižu, jednostavno pobijeli ekran. Ne znam što da radim?
hard reset , drži reset i gumb za gašenje
Ovisno o kojem se aparatu radi, trebas kombinacijom gumbica napraviti hard reset, koji tvoj aparat resetira na tvornicke postavke i tako gubis sve podatke.
probaj prije toga trik sa baterijom, možda upali...tko će ga znati
Imam MDA Vario I= Citat =:
Izvorno postao rospaya
ako netko zna kombinaciju tipki za hard reset= Citat =:
Izvorno postao PSKIBOLA
ovo mi nije poznato.... mislis li na vulgaris vađenje baterije?= Citat =:
Izvorno postao observer
gore sam ti napiso,mislim je to također za vario= Citat =:
Izvorno postao PSKIBOLA
Da, meni je to na motoroli mpx220 jednom pomoglo, a ona je nešto slično (smartphone).= Citat =:
Izvorno postao sodom
BTW evo ti C/P iz jednog drugog posta pa probaj i jedan i drugi način (eh da sodome, za varia ide drugačija kombinacija tipki):
Naime očito spomenuti član ima neka različita uputstva pa sam samo to htio spomenuti.= Citat =:
Izvorno postao ninom
Kod mene u uputstvima piše da držite pritisnute zajedno tipke COMM Manager i tipku za glasovno upravljanje, i potom se stylusom stisne tipka za resetiranje.
Sve ovo gore napisano ali ne pustati COMM i VOICE DIAL tipke prije nego se na ekranu pojavi poruka.= Citat =:
Izvorno postao observer
Nakon toga pustiti COMM i VOICE DIAL pa pritisnuti ZELENU.
Ako ne pokrene sustav od prve ponovi HARD RESET jos jednom i naravno sretno jer su to ipak "dobri" stari windowsi.= Citat =:
Izvorno postao PSKIBOLA
Pozdrav.....
A ako se niti nakon dva-tri pokušaja hard-reseta ne osposobi onda piči pravac servis :)
Uz povecu kolicinu novca u EM servisu. :-/= Citat =:
Izvorno postao observer
:thumbup: