-
BitDefender
Zadnjih par godina koristim Norton AntiVirus i sad sam instalirao BitDefender 8 zato jer sam si mijenjao windowse i neznam upisati serijski broj preko phone koda(no to nije bitno). Zato sam instalirao bit defender 8 professional plus i upisem serijski i update-am ga i sve ok. No sad sam tek uočio probleme: Prvi problem je to sto nakon par dana pri pokretanju kompa mi kaze da je neregistrirana verzija i moram ponovno unesti serijski broj i dok unesem radi neko vrijeme.
Drugi problem je sto mi skenire oko sat i po, dok je norton puno brze skenirao. Sad neznam jel je to samo kod mene ili je opcenito tako?
Treći problem je to sto mi se nekad bitdefender ugadi i skoci onaj oblak i pise da je windows nezaštićen
Zanima me jel je bitdefender učinkovit kod pronalazaka i brisanja virusa??
I još me zanima koji je po vama bolji norton ili bit defender????
BTW
Jel bi mi netko mogao objasniti kako aktiviran nortnon 2005 preko telefonskog koda?
-
ima puno, al pročitaj sticky temu, tamo je bilo govora o problemima sa BD-om, i upravo to sve što si naveo je tako općenito, ne samo tebi. a koji je bolji, također u toj temi imaju općenito iskustva korisnika, ja nortona nisam nikad koristio niti neću, i mislim da bi bilo ok svaku daljnju raspravu o "koji je bolji" treba nastavit u onoj temi.
-
Ja neznam kak je sad s BitDefenderom, al prije si normalno koristio free inacicu softwarea, bez ikakvih ukucavanja serijskog broja itd.
Ak sam ja dobro shvatio ti izgleda koristis crackirani (ilegalni) bitdefender, kaj nema smisla, jer imas isto tak legalnu free verziju bitdefendera, te zbog tog razloga ti je javio da imas neregistriranu verziju il sto li vec..
Norton, je po meni najvece smeche od antivirusnog programa koje postoji, plus da se nadoda da nie besplatan, plus kaj je jako skup itd.
Ima puno boljih besplantih verzija antivirusnih programa, kao sto je vec spomenuti bitdefender, ili AVG.
Ak oces imat odlican i jos k tome besplatan i legalan antivirusni program preporucam ti da si instaliras AVG, neces imati nikakvih problema niti nikakvih aktivacija nit registracija, jednom instaliras i radi ko urica.
Note: full skeniranje traje ovisno o velicini diska, te o broju podataka na disku. Odredjeni antivirusni programi skeniraju svaki file, neki samo povrsno skeniraju, a opet ovisno o postavkama koje ti sam odredis, vrijeme trajanja skeniranja varira.
Recimo meni AVG skenira cca 1,20 h cca 20Gb podataka, al zato preokrene svaki file i pronadje gamad...
-
imaš PM:thumbup: :thumbup: