Onaj tko ih je isprobao - zanima me ergonomija i opći utisak kvalitete kod oba?
Printable View
Onaj tko ih je isprobao - zanima me ergonomija i opći utisak kvalitete kod oba?
= Citat =:
Izvorno postao ::diaboliq::
imao sam 9300 , brzo sam je promjenio jer je baterija bila koma i nije imala vibraciju .. :rolleyes:
Ja sam neko vrijeme imao 9300i, ergonomija odlicna iako uredjaj ne izgleda "ozbiljno" kao 9500, tak da se meni 9500 vise svidja iako nema vibru, plus losa kamera...
Šta 9300i ima kameru???
2 konan: nema. 9500 ima 640 x 480. Vga.
A kada biste birali između 9500 i p910i?
A gle, to ti je sve stvar ukusa.= Citat =:
9500 je doslovno cigletina (mada niti p900/910 nije mali), pa ju mnogi zbog toga izbjegavaju.
Ekran je poprilično nestandardnog omjera pa je neka multimedija na njemu ubitačna.
bilo koji iz SE P9xx serije za razliku od nokije je nešto manji mobitel, i bez obzira na manju rezoluciju od onoga na 9500 ekran pruža veću funkcionalnost.
Aplikacija ima više za P900/910 i jednostavnije su.
p910,a kad bi biro između p910 i p900, p900 :spin:= Citat =:
Eh da, i to sam zaboravio reći. :)= Citat =:
Izvorno postao sodom
Koliko sam shvatio ljudi su dosta nezadovoljni promjenama koje je SE napravio između modela P910 i P900.
Nije to zato što imam P900 i što sam popljuvao P910 u usporedbi već mislim da je P900 bolji model i prije bih ga uzeo uvijek.
A o P990 ne želim niti počimati ;D završio bih sa pisanjem mana negdje sutra u ovo doba ;D ;D
BTW da ja biram između nokia 9300/9500 i SE P910/900 nokia ne bi imala puno šanse.
onda da to nadopunim :) ,imao sam oba modela, da mi netko nudi trenutno na izbor kojeg uzeti,bio bi to p900.= Citat =:
Izvorno postao observer
Vratimo se na communicatore. Na 9500 me privlači WIFI, na 9300 veličina. Znači - da li vrijedi žrtvovati veličinu za WIFI (i udobniju tipkovnicu)? Najvjerojatnije dobivam SE K610i na VPN pa mi "obični" mob nije priimaran. Znači - kao igračka je što najbolje? (najradije bih 9300i, ali ne vidim ih po oglasima; a Vario je također sve rjeđa vrsta)
Na P900 imam loših iskustava s ljuštenjem boje i na 2 modela mi se pojavila neka greška s baterijom - pokazivao bi da je prazna nakon 10 min što bi radio s punom. I onda se regularno gasio..
velicina ili wi-fi?
hmmm.... wifi bez razmisljanja...
Hmm, gle, što se tiče tvoje dvojbe 9500 vs 9300 mislim da se ti sam prvo trebaš zapitati gdje bi koristio wifi i koliko često, ako bi na kraju to uopće i koristio.
I kada se odgovoriš na to pitanje onda ćeš znati i odgovor...nema tu puno filozofije.
Pogotovo ako si se već kao što vidim odlučio za te modele.
Što da velim...svaki mobitel ima svojeg kupca.
Znam da nema veze s ovom temom, ali kad već biraš takav neki uređaj, mislim da bi vrlo pametan izbor bio MDA Vario ili nekaj slično kaj uopće nisi naveo. Nije prevelik (jer imam osjećaj da te brine veličina), ima WiFi, ima veliki touch-screen, bolju QWERTY tipkovnicu sa osvjetljenjem (za razliku od 9500)...nadam se da ovo nije off topic, jer bih ti htio ukazati na neke alternative koje su možda bolje od ovoga što tražiš... :thumbup:
Mn ou, stvar je u tome da imam zamjenu za 9500 (da dam 3250) sa svom opremom; kupljena u mobisu. Rekoh da mi treba "igračkica" (ok, igračketina), a i WIFI je zgodan dodatak tomu; dobivam k610i uskoro pa ono.. Ako netko nudi Vario u zamjenu + da mu nadoplatim uz 3250, otvoren sam za prijedloge i ponude.. :)
Nisam znao da imaš takvu ponudu za zamjenu, već sam msilio da želiš uzeti ovako 9500...moj prijedlog je da malo pogledaš po oglasniku i nađeš nekog tko želi mijenjati Vario za 3250, mislim da bi se našlo ljudi :thumbup:
Velim, vidio sam 9500 uživo i nije mi nekak sjela, jer je zbilja preglomazan, a ne nudi ništa posebno u odnosnu na danšnje mobitele...
Slažem se sa El Ninom... Zamjeni za MDA Vario... Zaigurno ćeš naći nešto u oglasniku... :thumbup:
A što se tiče 9300, imao sam se prije nekih mjesec dana priliku malo "igrati" sa njom...
Mob mi se čini ok, pogotovo mi se sviđa veliki "unutarnji" displey, ali mi ta 9xxx serija nikako nesjeda, jer su mobovi veliki, a onaj glavni ekran je dosta malen i ima malu rezoluciju (nešto kao 6230)...
Ipak da dao priliku MDA_u... :thumbup:
Mislim da ne treba ponavljati što su dečki prije mene rekli, a i ja sam...pogledaj si radije neki Vario nego 9500/9300.
Osobno ja ti dajem po svojoj procjeni jedno 3 tjedna prije nego li se zasitiš 9500/9300 modela nakon što ga uzmeš :)
Zašto? ...jer sam radio sa 9500 na kratko pa mislim da sam u pravu.
No opet, svaki uređaj ima svog kupca pa tako ima i Nokia svoje poklonike.
A i koliko ja vidim ti si baš zapeo za taj model :)
A gle, na kraju nije ništa nemoguće, pa ti je moja preporuka da si uzmeš tu Noku 9500/9300, isprobaš ju i ako ti se ne sviđa prodaj ju i uzmi si nešto drugo.
Ne vidim problem.
A što se tiče SE modela samo ću citirati kolegu iznad:
= Citat =:
Izvorno postao sodom