Posao - ekonomija (management)
Dakle, radi se o tome da lagano faks privodim kraju i tražim posao, po mogućnosti u struci. Ne znam jel ovo primjereno mjesto za to ovaj forum, ali situacija u našoj državi je takva da posao treba tražiti na svim mogućim mjestima (već se prijavljujem na razno razne tečajeve, bio sam i na MojPosao.net itd.), pa i ovdje na forumu ;D
Dakle, evo nekoliko podataka, pa ako netko zna kakvo slobodno radno mjesto, neka javi, bit ću mu doživotno zahvalan :thumbup: :thumbup: :thumbup:
- rođen 08.06.1983.
- Ekonomski fakultet, smjer organizacija i management
- Upisao sam fakultet 2002 i namjeravam ga završiti najkasnije do ljeta sljedeće godine, nadam se i prije (imam još 2 ispita do kraja, dakle sve u roku)
- Prosjek ocjena mi je 4, dok na predmetima sa smjera imam uglavnom četvorke i petice
- nakon diplome namjeravam upisati magisterij (ako bude mogućnosti i sredstava, jer volje i motivacije imam)
- bio sam član Hrvatske Studentske Asocijacije (sudjelovao u organizaciji Dana Europske Unije 2005. godine na Ekonomskom fakultetu i organizaciji Brucošijade 2005. fodine u Bestu, te još nekoliko manjih projekata)
- od radnog iskustva imam mjesec dana rada u Raaberspedu (mađarska špedicijska firma koja pokriva tržište jugoistočne Europe) i nešto malo rada u PZ Autu u Velikoj Gorici
- od jezika aktivno i pasivno govorim engleski, te trenutno učim njemački 6.stupanj, a početkom sljedeće godine trebao bi ići polagati za međunarodni certifikat
- imam i vozačku dozvolu "B" kategorije, ak je i to negdje potrebno
Ovo nije nikakvo hvalisanje, nego ozbiljno tražim posao...
Unaprijed zahvaljujem na savjetima, prijedlozima i ponudama!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup: