-
The Hot Mix MP za v360 i L7
-
znas mozda kako bi to mogao ubacit preko bluetootha (neki program)? jer sa usb cabelom ne mogu se spojit
-
= Citat =:
Izvorno postao OGLopov
znas mozda kako bi to mogao ubacit preko bluetootha (neki program)? jer sa usb cabelom ne mogu se spojit
jesi instalirao p2k drivere? ako nisi pogledaj malo po forumu, naći češ linkove i sve ostalo što ti je potrebno
-
Jel može netko izvući samo ovu temu sa SE ikonama(slika 4)??
-
-
Rapidshare server trenutno neradi...
-
može kratko objašnjenje na kratko i bezvezno pitanje?
što je bootloader?
poz
-
= Citat =:
Izvorno postao jolly_bravo
može kratko objašnjenje na kratko i bezvezno pitanje?
što je bootloader?
poz
ukratko, isto što i bios na kompu. to je vrsta loadera pomoću kojeg se ispravno adresira flash u mobitelu. svi mobiteli imaju svoj neki loader, no kod motorola se zove bootloader.
-
puno hvala, to mi je bil potrebno
-
Ajd ak ga neko stavi nek izvuče skinove pa upload-a.
:fish:
-
= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
Ajd ak ga neko stavi nek izvuče skinove pa upload-a.
:fish:
Svi ti skinovi se nalaze u "176x220 skins" thread-u :rolleyes:
-
ja sam nov u tome ,pa bi zelio znati s kojim programom da to ugradim u mob i da li se to moze obaviti preko bluetootha
-
= Citat =:
Izvorno postao OGLopov
ja sam nov u tome ,pa bi zelio znati s kojim programom da to ugradim u mob i da li se to moze obaviti preko bluetootha
Ne može preko bluetootha, RDS lite - p2k drivers i usb kabl je sve što ti treba a postupak imaš opisan negdje u http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15982!
-
= Citat =:
Izvorno postao gLemon
jesi instalirao p2k drivere? ako nisi pogledaj malo po forumu, naći češ linkove i sve ostalo što ti je potrebno
ako pita su vezi usb-a instalirao sam sve moguce drivere i mucim sve vec tjedan dana uvijek mi neka greska dođe
-
vec sam sve threadove procitao i ne kuzim pola kurca ni sam nasao rjesenje za moj problem s usb-om
-
= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
Svi ti skinovi se nalaze u "176x220 skins" thread-u :rolleyes:
ja sam uzeo sve te skinove i stavio ih na svoj web, i napravio sam ih malo preglednijima.. nadam se da se ne ljutis :)
btw: link:http://www.v550-site.com/multimedia/skinovi/index.html
-
= Citat =:
Izvorno postao OGLopov
vec sam sve threadove procitao i ne kuzim pola kurca ni sam nasao rjesenje za moj problem s usb-om
Moraš malo pobliže objasniti svoj problem ap se možda i nađe riješenje! :comp:
Al ne ovde jel je ovo OT, možeš recimo u "Motorola v360v: skoro sve o njenom pretvaranju u v360 i moddingu"!!!
-
= Citat =:
Izvorno postao prof.Immortalis
naravno da ne :thumbup:
-
mene zanima kako skin sa 12 ikonica stavit da bude skin sa 9 ikonica?
sa kojin programom mogu "promjenit" skin pa to sam napravit?
konkretno..imam skin arzen koji ima po defaultu cini mi se 12ikona..
i sad kad ga stavim mogu kao selektirat to dole ali kad idem "uci" u to onda me samo baci na "desktop" od moba..
daklem,meni treba neki program kojim mogu mijenjati skin iz 12 ikonica u skin sa 9 ikonica:.
(imam motoskin al sa njim ne vidim kako mogu to prominiti)
hvala
-
Nema nikakve veze sa ovim thread-om ali evo sa ovim mozes.
-
sry na offtopicu..
i hvala..
-
Stavio ovaj Hot Mix na v360 ali sad mi treba hrv. langpack.
Ima tko?Hvala
-
= Citat =:
Izvorno postao Robi555
Stavio ovaj Hot Mix na v360 ali sad mi treba hrv. langpack.
Ima tko?Hvala
Mislim da će ti ovo pomoći: http://rapidshare.com/files/5374309/..._GoGs.rar.html
-
Hvala,to mi je trebalo :thumbup:
-
nisam pratio zadnjih par mjeseci forum jer sam strgo ekran, a sad eo opravio mob, pa me zanima sta je taj MP , to si ti pravio? i sta ima za razliku od 1.3yueta
pozdrav