pozdrav,
da il ko zna da li je d600 kupljen u akciji od vipa kodiran i dali se gubi garancija ako se otkljuca ?
i kako mi ga je najbolje otkljucat..
thx..
Printable View
pozdrav,
da il ko zna da li je d600 kupljen u akciji od vipa kodiran i dali se gubi garancija ako se otkljuca ?
i kako mi ga je najbolje otkljucat..
thx..
ovim kodom *2767*3855# bi ga trebao otkljucati ?
da li ce mi onda vrijediti garancija
nece ti vrjedit mislim!
kaj se mobitel stvarno može otključati ako unesem taj kod????
garancija na D600 je 24 mjeseca i zaključan je na Vip mrežu
Odkud ti to da se može samo nekim kodom odkodirati? I čim prčkaš po takvim stvarima, automatski gubiš garanciju.... Jedino ako vratiš VIP-ov soft natrag na mob...
nema samsung nikakav Vipov software...ima normalan software samo je zaključan na vip mrežu a prije nikad nisu ključali skuplje mobitele....= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
prije 2 godine sam uzeo u vipu Samsung E800 i primao je sve kartice
Na to sam i mislio... Zaključan je na njihovu mrežu... Barem bi trebao biti... A ako se odključa, u servisu to oni mogu itekako vidjeti...
Resetirat će ti cijeli telefon taj kod :D
kada na D600 ukucam *#8999*8378# i odaberem 3 red..."Zaključaj stanje" ili "Lock State" prikaže mi se "Razina blokade" ili "LevelOfLock" 00000000
00000000
(8 nula) kaj to znači??
probao sam staviti drugu karticu i trazi me da nakon pina upisem neki kod ? znate kak to rjesit da i dalje vrijedi garancija ?
To znači da je zaključan na mrežu...
= Citat =:
Izvorno postao cuore sportivo
Upravo sam probao stavit 098 karticu i mobitel RADI, znači NIJE ZAKLJUČAN NA VIP MREŽU IAKO JE NA KUTIJI BILA NALJEPNICA "RADI ISKLJUČIVO SA VIP SIM KARTICOM"
mobitel sam kupio u Vipu...
kad je zaključan na mrežu u onom meniju pod Razina Blokade piše 00000000
00000001
blago tebi... prekjucer moj buraz uzeo d600 i ja stavim svoju karticu, al me trazi kod...= Citat =:
Izvorno postao cuore sportivo
pa tak je skorom sa svakim mobom....ko da parne kodiraju,neparne ne....:) ovisi na koji naletis....