problem je što kad nešto snimim na minidisku, nemogu to check-inat u komp jer ovaj sony-ev software to ne dozvoljava (po nekom zakonu o kopiranju muzike, ili tako nešto)
a ja trebam to, dali ima neki drugi program za minidisc gdje se može check-inat
Printable View
problem je što kad nešto snimim na minidisku, nemogu to check-inat u komp jer ovaj sony-ev software to ne dozvoljava (po nekom zakonu o kopiranju muzike, ili tako nešto)
a ja trebam to, dali ima neki drugi program za minidisc gdje se može check-inat
dakle snimis to preko ulaza na md?? mikrofon?
bojim se da to ne mozes check inat na komp. na znam zasto, ali to sam negdje procito, u uputstvima za md mislim...
ali bilo bi vrlo zgodno kad bi se moglo tako check -inat.
tipa - snjimis predavanja na faksu i unda ih prebacis na komp... :) :)
mozda postoji neki program koji to moze isčeprkat sa mini -disca, ali ne znam za takav.:D :D
provaj na newsima , ako nadjes koji valjani program javi - dobro bi doshao :cool:
e pa to ti i govorim. sony ne dozvoljava check-in. teško da ču nači... zato sam i tražio ovdje za pomoč
ovako mi ostaje opcija snimanja preko banane u real time vremenu, stim da to traje, i gubim na kvaliteti zvuka
...u biti ne prvo prebaciš u wav format pa ga konvertišaš u mp3 (za ovo trebaš imat' dosta slobodne memorije na hardu i naravno konjske živce... ;)
@ dmi nerazumijem šta si htio reči ovime... pa prvo snimam u real timu u wav-u, a i to snimljeno mi treba bit u wav-u
...da i onda taj wav prebaciš u mp3 (ako to hočeš komprimirati da ti jedna pjesma ne odnese 50 MB prostora) ili u WMA ali ti onda baš i nije najpogodnija za "dilanje" jer 4/5 korisnika uredno pljuje po tom standardu...
al ti si skrenuo steme... ja to snimljeno trebam u wavu, jer radim wav muzički cd za glazbenu školu.