najme možda uzmem taj mob sad me zanima jel dobar jel ga neko imo kakva su njegova iskustva
Printable View
najme možda uzmem taj mob sad me zanima jel dobar jel ga neko imo kakva su njegova iskustva
Nisam ga imao za sebe, ali su mi ga puno puta nosili na dekodiranje, i meni se nimalo ne sviđa :-/
Glomazan je, ima antenu koja jako strši, nije baš neka ultra kvalitetna izrada.
Najgora stvar na njemu je jako komplicirano upravljanje mobom, bezbroj nepotrebnih tipki kao npr. "menu" tipka, "back" tipka.
Taj ti je mob napravljen za H3G operatora i samim time je brandiran. To se ne može maknuti jer čisti flash ne postoji.
MMS i gprs vjerojatno nećeš moći naštimati (99%).
Ono što je dobro na njemu je količina memorije, OK kamera, dosta opcija. Ako ti se sviđa dizajn, mob je OK i uzmi ga
Ma mob. ti je odličan s obzirom na njegovu KIKIRIKI CIJENU.:thumbup:
Za te novce stvarno nemožeš kupiti mob. podjednakih karakteristika niti jednog od renomiranijih proizvođača,a što se tiče KVALITETE IZRADE o kojoj govori ANDRIJA,ja nisam nikad čuo da je nekom na LG-u krepao flet kabel na primjer
za razliku od "puno poznatijeg" i "kvalitetnijeg" SAMSUNGA,tako da teza o nekvalitetnoj izradi baš i ne stoji.LG nije ništa manje kvalitetan od primjerice
Samsunga ili nedaj Bože Motorole,ali danas se plaća IME I TO JE ČINJENICA!:thumbup: :thumbup: :thumbup:
za mob neznam još mi se čovjek moraj javit.a što se motorola tiče to je najbolji mob imo sam ih jedno 5-6 i sve radile ko urice bez kvarova i štekanja i ostalog za samsung znam da je u ku*** ali nemoj mi protiv motorole:thumbup: :thumbup: :-/
nemoraš mi reč dvaput:thumbup: :thumbup: :thumbup: :king:
Pogodio u ŽICU,a?:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Znam ja da si ti zakleti pobodnik MOTOROLE,ali eto vidiš svi mi sudimo po
onome kako prođemo sa određenim proizvođačima i njihovim proizvodima.
Ja sam dakle što se toga tiče imao jako bolno (koštalo me) i loše iskustvo
što se tiče Motorole,dok me je LG stvarno iznenadio i služio bezprijekorno,
tako da je sve to RELATIVNO.
P.S. Uzmi ti samo 8360,neznam za koju ga lovu dobivaš ali imao sam ga priliku koristiti i kažem ti,dobar je mob.,puno bolji od mnogih poznatijih i skupljhih.
Ja sam kupio u pl.oglasniku NOVI LG-M4410 za 700kn,a mob. ima 1.3Mpix,8+128MB(micro SD),USB,MP3,BT,252K Display,176x220 rezolucije....I GARANCIJU IZ DUĆANA 12 MJESECI.
To nebi mogao kupiti za te novce a da na mobu piše SAMSUNG,NOKIA ili SONYERICSSON....zar ne?:thumbup:
[QUOTE=TITAN]ja nisam nikad čuo da je nekom na LG-u krepao flet kabel na primjer
QUOTE]
mojoj sestri je otisao flat na c3300
evo uzeo sam LG za sad mi se mob čini u redu jedina mana mu je spor soft jel ima di za slinut neki brži i bolji?
spor soft? nekuzim svaki lg kojeg sam isprobao ima relativno brz soft
da al ovaj ima onaj glupi talianski soft