zanima me dali postoji koji program da se u poruci"tko-je-zvao" umjesto broja vidi ime ako taj broj iman u imeniku. Pozdrav
Printable View
zanima me dali postoji koji program da se u poruci"tko-je-zvao" umjesto broja vidi ime ako taj broj iman u imeniku. Pozdrav
Koliko ja znam nema.
Pa, nazoveš broj koji ti stoji u popisu i prekineš, ako hoćeš vidjeti imaš li ga u imeniku svoga moba.= Citat =:
Izvorno postao mano
Mene isto zbunjuju ti brojevi u Tko-me-zvao, ali ne krivim mrežu. A, program ne znam koji bi ti to mogao pokazati.
to i delan ali mislim (nisan 100% siguran) da se na nekim starijim mobitelima pokaže ime umjesto broja ako ga imaš u imeniku
Na Siemensima, koliko ja znam. ;D
meni to radi na oba siemensa :)
Što, vama stoji-Propušten poziv u 14.33, Pero-doma (lupam bezveze ime i vrijeme);D ?Na Simensima? Ha?
tako je, upravo to, i kad skrolaš, taj Pero doma se označi i klikom na zelenu tipku slijedi direktno pozivanje.
a koji to mob ne podrzava?! nije mi bas jasno???
ako te zove netko koga imas u imeniku a ti se ne javis, pa naravno da ti pod missed calls stoji njegovo ime!!!
Ma misli čovjek na onu poruku što dobiješ od t-moba: "propušten poziv", ako ti je mob isključen/nedostupan...= Citat =:
Izvorno postao robee
Tamo jedino piše broj, ali koliko znam nemože pisati ime! :spin:
na svim siemensima može pisat i ime u dobivenoj poruci koje je spremljeno u imenik ili adresar. što tu nije jasno? konkretno, provjereno radi na cx65, c75, cx70, i BS EL71.
pa zato me i malo čudi da vi profići niste našli kakav program za to
profici koriste samo nokije :)= Citat =:
Izvorno postao mano
istina, tu opciju sam vidio jos davno na siemensu c35