Poslati poruku sadrzaja "TOMATO" (bez navodnika) na broj 0921000111.
Ako imate malo sreće stići će vam poruka da ste osvojili Tomato box.
Meni je uspjelo :thumbup:
Printable View
Poslati poruku sadrzaja "TOMATO" (bez navodnika) na broj 0921000111.
Ako imate malo sreće stići će vam poruka da ste osvojili Tomato box.
Meni je uspjelo :thumbup:
odakle si saznao nigdje nepiše niš o tome?
mogu li to samo teletovci ili ostali?
Mislim da je to za sve osim Vipovaca (a možda i oni mogu).
Ciljajte prve minute iza punog sata, tako imate veće šanse za dobitak (npr. 19:01) :thumbup:
dal je tebi došla odmah poruka ili?
= Citat =:
Izvorno postao hrc777
sad mi to kažeš!;D
to je iza svakog sata ili imaju određeni sati?= Citat =:
Izvorno postao hrc777
Prvi put mi je došla nakon sat-dva. Kad sam poslao s mobitela od stare, onda mi je stigla za par minuta, a to je bilo u 16h i nešto sitno minuta.= Citat =:
Izvorno postao S.Silva
Ta igra je počela u 7 ujutro, a do kad će trajati...
Iza svakog punog sata. Slijedeći pokušaj imate za pola sata :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao RedkinG
neće preko večeri biti spavanja;D ;D= Citat =:
Izvorno postao hrc777
Čestitamo! Osvojili ste tomato box! Molimo posaljite nam svoje podatke (ime i prezime, adresa) odgovorom na ovu poruku, kako bismo Vam poslali Vašu nagradu.
Poslao sam im podatke, e sad hoću li išta dobiti ili je to neka sprdačina, vidjet ćemo...
Moram priznati da je zanimljivo! Iako sam još ovo ljeto kupio si Tomato i to s nekim bijesnim brojem, niti nakon 5 mjeseci ga još nisam "otpakirao".
Ali, budem poslao poruku, niš me ne košta.:thumbup:
svaki puni sat se dijeli jedan tomato broj. znaci 7:00,8:00,9:00.... i ko bude prvi dobiva tomato karticu. to sam procito na mobilu ali je tamo pisalo da traje do 17 a izgleda da traje od 17.11. pa ja idiot nisam taj dan htjeo slati poruke i sad nadem ovdje da su neki vec dobili... i svi sudjeluju u igri (i vip)
svaki sat se dijeli jedan broj (24 na dan)
jeli i po noci ili samo od 7 do ?
cijelo vrijeme
Dijeli se i više brojeva u sat vremena. Moja cura je dobila 2 tomato boxa u istom satu, tako da je poslala poruke s dva različita broja mobitela.
vrijedi li to za vip
svi sudjeluju u igri (i vip)
= Citat =:
Izvorno postao hrc777
kad je dobila? danas ili...
Osvojite i pričajte tomato
Tomato organizira nagradnu igru za korisnike svih mobilnih mreža u Hrvatskoj, a dnevno poklanjaju 24 tomato boxa s početnih 50 kuna na računu. Svaki korisnik koji nakon svakog punog sata (7:00h, 8:00h, 9:00h…) pošalje SMS sadržaja «tomato» na broj 092/1000-111 može osvojiti tomato box, a igra traje do 17.11.2006. (KĆ)
...s Mobila
:closed:
ako to traje do 17.11.2006 zasto su oni to napisali 18.11.2006
http://www.mobil.hr/novosti/one.php?sid=2206 :-/ :-/
E ****** sad, jel to onda vrijedi jos il ne???
pa najbolje da nam kazu ovi koji su dobili nagradu kad su je dobili(koji dan)
evo i meni je dosla poruka da sam dobio znaci igra jos traje! najvjerovatnije do 17.12.. :comp: :comp: :spin:
I ja sam upravo dobio sms da sam sretan dobitnik i da ima javim svoje podatke da bi mi mogli poslati box
ha... ja sam poslao poruku cisto onako iz zezancije cim sam procitao ovu temu (oko 17:20) i sad mi je dosla poruka da sam dobio.
iako neznam sta ce mi taj tomato box.
jeli to ipak neka zaebancija ili je zastvarno.. kolko je sigurno slat svoje podatke?